Bartek Fotka.pl :) to jest człowiek

• Autor
    Odp.
  • efkaufo
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Prosze ten człowiek szuka dzoewczyny : ) tej jedynej xD [usunięto_link]

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Widziałam już ten filmik. Chyba na tym forum nie znajdziemy dla niego laski.

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

CHlopak troche siebie osmiesza takim zachowaiem,ze Wszyscy go widza. :/ Na sile a tym bardziej w taki sposob nie znajdzie dziewczyny. Pozatym widac po sposobie jego wymowy,ze to cwaniaczek ,” co to nie on” .No ale coz..mzoe i trafi na jakas dziewczyne czego mu zycze. 😉

Czerwona
    Member
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Co to ma byc 😆

efkaufo
    Member
    • Bywalec

Jak to co, młody kogucik ;).

kajdaaa
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jak to co, młody kogucik ;).

Młody kogucik 😆 proponuję mu poszukać Kokoszki w przedszkolu 😆 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ożesz! 😯

„Do tej pory nie miałem szczężcie do kobiet…” -absolutnie nie jestem zaskoczona 😆

„Jeżli ktorejż z was sie podobam,niewątpię,możliwe,że którejż na pewno…” – oj tak!jestem tego samego zdania 😆

„bardzo interesuje się szachami,lubie grać w karty…” -mmm parada atrakcji! żadna nie będzie się z nim nudzić 😆

„Najczęsciej przesiaduję w wszelakich pubach,na piwku…” – oja tak.Wygląda nawet na imprezowicza 😆

„Masuje ludzi,jets to bardzo przyjemny zawód…” – f***! 😯 mój ideał!! 😆

„Lubie sporty extremalne jak np jazda na rowerze…” -łoooo! jazda na rowerze jest bardzo extremalna… podziwiam,naprawdę 😆

„Jestem troszeczke pokręconym typem człowieka…” – taaak? 😕 ja powiedziałabym,że on jest przyjręcony…

„Wprzyszłożci postanowiłem założyc swoją strone internetową…” -mmm ambinte plany na przyszłożć!

„jak znajdę swoją dziewczynę przyszłą,o zdecydowanie najwięcej czasu będe jej pożwięcał…” -Boże!biedna dziewczyna!

Chyba znalazłam swój ideał mezczyzny!! 😆

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Nie jestem w stanie go do końca wysłuchać – żałosne!
    Ale te cmoknięcia coż w sobie mają 🙂

kajdaaa
    Member
    • Maniak

Nie pozostało mi tylko WarnGirl Tobie pogratulować. 😆 😆

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

WarnGirl Hehe dolaczam sie do gratulacjii! 😆 Szczesciaro!!! Szczescia na przyszlosc Wam zycze 😆 😆 😉 hihihihi .Swietna wypowiedz Warn:D

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A dziękuje Dziewczyny,jestem wzruszona 😀 Już zaczynam grać w szachy na kurniku coby obciachu przed TAKIM facetem nie było 😆 Uważam,ze pasujemy do siebie jak ulał 😆 😆

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Nie ma to jak zrobić z siebie kretyna.. 🙂 przed milionem ludzi 🙂

bejbi21
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

hahah żmieszne dzieciątko z niego 😀

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Pewnego pięknego wieczoru nie mający szczężcia do kobiet kogucik trafi na swoją przyszłą dziewczynę 🙂 . To co ją w nim ujmie to – rzecz jasna – idealnie masujace rączki. Po kilku miesiącach, chcąc zrealizowac swój ambitny plan (strona internetowa) kogucik postanowi zdobyć ku temu żrodki rozwijając swoje zainteresowania(szachy, karty itp.), oczywiscie nie pozbawiając się statusu imprezowicza(czyli zapijając sie do nieprzytomnożci piwkiem, na które otrzyma specjalny rabat z uwagi na częstotliwożć bywania we wszelkich pubach). Tym sposobem wpadnie w nałóg hazardowy.. 🙄 I pewnego pięknego wieczoru…ponieważ jest troszeczke pokręconym typem człowieka przegra swoją przyszłą dziewczynę, którą, badź co bądź, będzię zabierał wszędzie, chcąc pożwięcać jej – wiadomo – zdecydowanie najwiecej czasu
    To jest dopiero jazda ekstremalna… 😆

WarnGirl…napewno tego chcesz ❓
    Wiesz…nie wszystko złoto co sie żwieci…Ty się jeszcze lepiej zastanów.. 😀 😉

efkaufo
    Member
    • Bywalec

WarnGirl – tylko czy on Ciebie będzie chciał. Wiesz, taki PlayBoy to pewnie ma kobiet na pęczki ;). Pewnie musiała byż uczestniczyć w jakimż castingu.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bartek Fotka.pl :) to jest człowiek"

Przewiń na górę