- AutorOdp.
- 29 maja 2008 at 09:43
Ostatnio odkryłem, że istnieje bielizna, która likwiduje cellulit i odchudza! Firma FarmaCell, wychodząc naprzeciw coraz większej rzeszy kobiet, które borykają się z problemem tzw.pomarańczowej skórki stworzyła odzież, która walczy z tymi problemami.
Bielizna FarmaCell została wykonana w technologii bezszwowej z unikalnej opatentowanej tkaniny, której wypukło-wklęsła faktura powoduje przy najmniejszym nawet ruchu efekt masażu. Zaletą tej bielizny jest również fakt, że została ona tak zaprojektowana, aby nie odznaczała się pod odzieżą, a jednoczeżnie jej sportowy styl umożliwiał noszenie jej przez kobiety podczas uprawiania różnego rodzaju sportów, treningów w klubach fitness, siłowniach itp.
Tu dowiesz się więcej [usunięto_link]
29 maja 2008 at 09:44Co o tym sądzicie?
23 czerwca 2008 at 23:17Nie wierze w takie cudowne rzeczy 🙂 Moze inaczej: nie uwierze dopoki ktos nie sprawdzi i to naprawde zadziała 😀
Moim zdaniem najlepszym sposobem na walke z celullitem są: ćwiczenia połączone z kosmetykami ujedrniajacymi. Mnie to zupełnie pomogło… zadne cudnowne majtki nie byly mi potrzebne.23 czerwca 2008 at 23:37moze optycznie,ale nie nie w cm
19 kwietnia 2011 at 18:55mmm, żwietnie, o niczym tak bardzo nie marzę, jak o gorsecie dla mojego tyłka…
- AutorOdp.