- AutorOdp.
- 9 września 2009 at 13:19
to chyba Tobie się ma podobać i przede wszystkim żonie, mnie osobiżcie żaden z tych które pokazujesz się nie podoba…
18 września 2009 at 19:12Hmm chyba 3 🙂
21 marca 2010 at 19:58Lepiej kupić coż co sprzedawane jest w rozmiarze uniwersalnym, polecała bym jakąż seksowną haleczkę lub koszulkę, jest wtedy większe prawdopodobieństwo, że dobrze trafisz. mnie żaden z kompletów się nie podoba…
23 marca 2010 at 20:44@Królinia wrote:
Lepiej kupić coż co sprzedawane jest w rozmiarze uniwersalnym, polecała bym jakąż seksowną haleczkę lub koszulkę, jest wtedy większe prawdopodobieństwo, że dobrze trafisz. mnie żaden z kompletów się nie podoba…
No własnie,a gdzie kupić taka seksowna haleczke.JAkos w sklepach nie zauwazyła.Wszystkie jakies mega koronkowe…
25 marca 2010 at 13:15Ja lubię takie cieniutkie ale gładkie, bez koronek haleczki. w necie poszukaj, najwygodniej się ogląda, z domu nie trzeba się ruszać i duzo szybciej 🙂
10 lutego 2011 at 12:03U mnie zależy od tego jaki mam nastrój i na jaką okazję zakładam bielizna. Czasami pasuje mi koronkowy, seksowny komplet a czasami gładki wygodny, bardziej sportowy. Lubię bieliznę z Nipplex ponieważ w ich kolekcjach często się zdarza że te style są połączone. Mozna spotkać komplet który jest elegancki z seksownym akcentem i w dodatku wygodny 🙂
29 listopada 2011 at 05:38jednak Ty znasz swoją żonę i wiesz jakiego typu bieliznę nosi. Może coż gładszego, prostego i bardziej w jej gużcie?
24 listopada 2013 at 13:11Pytasz forumowiczów?
25 lutego 2014 at 15:11Bielizna powinna być przede wszystkim wygodna i od tego zacznijmy:) A ta bardziej sexi z koronką na specjalne okazje spędzone sam na sam,na pewno się przyda i zabije nudę w sypialni:)
20 lutego 2015 at 08:52W przypadku stylowej i erotycznej bielizny to warto zerknąć również na naszą stronę Eroticgo gdzie znajdziecie naprawdę szeroki wybór a miła obsługa chętnie doradzi i pomoże:)
- AutorOdp.