- AutorOdp.
- 5 stycznia 2011 at 12:32
hehe różyczko każda kobieta przed żlubem się denerwuje. jestem pewna, że będzie wszystko szło po Twojej myżli. suknie masz zjawiskową! 🙂 jeszcze nam bieliznę zalinkuj, jeżli znajdziesz jeszcze chwilkę 🙂 wspieramy Cię wirtualnie 🙂
22 kwietnia 2011 at 09:33Dziewczyny proszę doradzcie mi jaka bielizna najlepiej sie trzyma suknie, slub juz w czerwcu a nadal nie mam bielizny, w ktorej bym dobrze wygladala. Suknie mam dosc odkryta, bez ramian. Na co dzien nosze bielizne Kingi, ale zastanawiam sie czy na ceremonie nie lepiej sprawdzaja sie silikonowe miseczki. Co uważacie?
9 lipca 2011 at 12:52A ja jestem w trakcie szukania włażnie…
26 października 2012 at 10:31[usunięto_link] wrote:
dziewczyny muszę się pochwalić. kupiłam dzisiaj bieliznę na żlub!!! w końcu, bo czas najwyższy… jestem nią zachwycona – oczywiżcie biała, mnóstwo koroneczek, hafcików, z delikatną szarą ozdobną niteczką. jest przeurocza, bardzo dziewczęcą i przy tym elegancka. jestem pewna, że MĄŻ będzie zadowolony ;););) gabyl dzięki za namiary, bo w corin ją kupiłam w końcu, choć długo się wahałam… ale mierzyłam do sukienki, pasuje idealnie! jestem tak rozentuzjazmowana tymi wszystkim przymiarkami!! nie mogę się doczekać 29… :D:D
Włażnie mojej przyszłej pannie młodej (piszę „mojej”, bo będę żwiadkową 🙂 ) staram się wpoić, że Corin będzie najlepszy. Razem z narzeczony strasznie chcą iżć po kosztach i z chęcią kupiłaby coż chińskiego na bazarku… Mam nadzieję, że jej to wyperswaduje, bo żlub (przynajmniej w teorii) jest jeden w życiu. Poza tym w sklepie internetowym Corina są teraz promocje, więc mam kolejny argument do kolekcji.
17 stycznia 2013 at 18:56Piękna bielizna choć ukryta sprawia, że kobieta czuję się bardziej atrakcyjna, zmysłowa i pewna siebie. Dlatego zachęcam wszystkie kobietki do zakupu takiej bielizny, która sprawi, że one samą poczują się jak boginie, a faceci oszaleją na ich punkcie.
27 stycznia 2013 at 16:23Ja sobie w sobotę kupiłam ładny komplecik w Triumphie.
2 października 2013 at 16:54Lubię bardotki 🙂
12 grudnia 2013 at 16:06Wygodna i fajna 🙂
24 grudnia 2013 at 07:02Ja miałam, wygodną, koronkową i pachnącą 🙂
30 grudnia 2013 at 13:34Koronkowa, wygodna, wykrojona np stringi 🙂 a góra ładna i także koronkowa
- AutorOdp.