Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    gabyl
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

hehe różyczko każda kobieta przed żlubem się denerwuje. jestem pewna, że będzie wszystko szło po Twojej myżli. suknie masz zjawiskową! 🙂 jeszcze nam bieliznę zalinkuj, jeżli znajdziesz jeszcze chwilkę 🙂 wspieramy Cię wirtualnie 🙂

Kate85
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Dziewczyny proszę doradzcie mi jaka bielizna najlepiej sie trzyma suknie, slub juz w czerwcu a nadal nie mam bielizny, w ktorej bym dobrze wygladala. Suknie mam dosc odkryta, bez ramian. Na co dzien nosze bielizne Kingi, ale zastanawiam sie czy na ceremonie nie lepiej sprawdzaja sie silikonowe miseczki. Co uważacie?

Olusia
    Członek
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

A ja jestem w trakcie szukania włażnie…

CrazyLips
    Członek
    • Odp.: 18
    • Bywalec

@rozyczka_8 wrote:

dziewczyny muszę się pochwalić. kupiłam dzisiaj bieliznę na żlub!!! w końcu, bo czas najwyższy… jestem nią zachwycona – oczywiżcie biała, mnóstwo koroneczek, hafcików, z delikatną szarą ozdobną niteczką. jest przeurocza, bardzo dziewczęcą i przy tym elegancka. jestem pewna, że MĄŻ będzie zadowolony ;););) gabyl dzięki za namiary, bo w corin ją kupiłam w końcu, choć długo się wahałam… ale mierzyłam do sukienki, pasuje idealnie! jestem tak rozentuzjazmowana tymi wszystkim przymiarkami!! nie mogę się doczekać 29… :D:D

Włażnie mojej przyszłej pannie młodej (piszę „mojej”, bo będę żwiadkową 🙂 ) staram się wpoić, że Corin będzie najlepszy. Razem z narzeczony strasznie chcą iżć po kosztach i z chęcią kupiłaby coż chińskiego na bazarku… Mam nadzieję, że jej to wyperswaduje, bo żlub (przynajmniej w teorii) jest jeden w życiu. Poza tym w sklepie internetowym Corina są teraz promocje, więc mam kolejny argument do kolekcji.

ZapachLuxusu_pl
    Członek
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Piękna bielizna choć ukryta sprawia, że kobieta czuję się bardziej atrakcyjna, zmysłowa i pewna siebie. Dlatego zachęcam wszystkie kobietki do zakupu takiej bielizny, która sprawi, że one samą poczują się jak boginie, a faceci oszaleją na ich punkcie.

skowronka
    Członek
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Ja sobie w sobotę kupiłam ładny komplecik w Triumphie.

skowronka
    Członek
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Lubię bardotki 🙂

sylwia441
    Członek
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Wygodna i fajna 🙂

milenka450
    Członek
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ja miałam, wygodną, koronkową i pachnącą 🙂

filipinka40
    Członek
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Koronkowa, wygodna, wykrojona np stringi 🙂 a góra ładna i także koronkowa

Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę