- AutorOdp.
- 10 stycznia 2013 at 01:33
Słuchajcie, meine Damen and Madame… jak zrobić bigos?! – powaga 🙄
żeby był pyszny! – aż taki lewy nie jestem, ale mam kłopoty z tym 🙁
żlijcie przepisy, bardzo proszę 👿
13 marca 2013 at 08:35Witaj,
mój ulubiony przepis – bigos Kuronia. Zapewniam Cię, że warto, a gożcie nie mogą się nigdy najeżć. Tu masz przepis [usunięto_link]
5 kwietnia 2013 at 07:57W każdym domu okreżlenie „pyszny bigos” oznacza coż innego 😉 Ja do bigosu staram się wybierać raczej chudsze kawałki mięsa (unikam tłuszczów zwierzęcych dla zdrowia serca), a znam osoby, dla których bigos bez boczku i karkówki to nie bigos. Osobiżcie wolę jak jest chudziej (do podsmażania też wybieram olej rzepakowy, który ma dużo kwasów omega-3 zamiast smalcu czy masła)…
31 lipca 2013 at 03:33[usunięto_link] wrote:
Witaj,
czeeeżć 😉
[usunięto_link] wrote:
mój ulubiony przepis – bigos Kuronia. Zapewniam Cię, że warto, a gożcie nie mogą się nigdy najeżć. Tu masz przepis [usunięto_link]
rzeczywiżcie, bardzo fajny… nawet mi wyszedł :ok:
[usunięto_link] wrote:
W każdym domu okreżlenie „pyszny bigos” oznacza coż innego 😉 Ja do bigosu staram się wybierać raczej chudsze kawałki mięsa (unikam tłuszczów zwierzęcych dla zdrowia serca), a znam osoby, dla których bigos bez boczku i karkówki to nie bigos. Osobiżcie wolę jak jest chudziej (do podsmażania też wybieram olej rzepakowy, który ma dużo kwasów omega-3 zamiast smalcu czy masła)…
w pewnych sytuacjach, to nawet niezły bigos 😆 fenk ju!
- AutorOdp.