• Autor
    Odp.
  • Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

    Słuchajcie, meine Damen and Madame… jak zrobić bigos?! – powaga 🙄

    żeby był pyszny! – aż taki lewy nie jestem, ale mam kłopoty z tym 🙁

    żlijcie przepisy, bardzo proszę 👿

    olamik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

    Witaj,

    mój ulubiony przepis – bigos Kuronia. Zapewniam Cię, że warto, a gożcie nie mogą się nigdy najeżć. Tu masz przepis [usunięto_link]

    pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

    W każdym domu okreżlenie „pyszny bigos” oznacza coż innego 😉 Ja do bigosu staram się wybierać raczej chudsze kawałki mięsa (unikam tłuszczów zwierzęcych dla zdrowia serca), a znam osoby, dla których bigos bez boczku i karkówki to nie bigos. Osobiżcie wolę jak jest chudziej (do podsmażania też wybieram olej rzepakowy, który ma dużo kwasów omega-3 zamiast smalcu czy masła)…

    Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

    [usunięto_link] wrote:

    Witaj,

    czeeeżć 😉

    [usunięto_link] wrote:

    mój ulubiony przepis – bigos Kuronia. Zapewniam Cię, że warto, a gożcie nie mogą się nigdy najeżć. Tu masz przepis [usunięto_link]

    rzeczywiżcie, bardzo fajny… nawet mi wyszedł :ok:

    [usunięto_link] wrote:

    W każdym domu okreżlenie „pyszny bigos” oznacza coż innego 😉 Ja do bigosu staram się wybierać raczej chudsze kawałki mięsa (unikam tłuszczów zwierzęcych dla zdrowia serca), a znam osoby, dla których bigos bez boczku i karkówki to nie bigos. Osobiżcie wolę jak jest chudziej (do podsmażania też wybieram olej rzepakowy, który ma dużo kwasów omega-3 zamiast smalcu czy masła)…

    w pewnych sytuacjach, to nawet niezły bigos 😆 fenk ju!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bigos"

Przewiń na górę