- AutorOdp.
- 19 marca 2009 at 20:25
Nic nie rozumiem…:/ W takim razie pozostaje Ci zielona herbata…
Pozdrawiam6 kwietnia 2009 at 08:01Czesc z tej strony Hania. Mam 50 lat. Stosowalam Bio- C.L.A. Masz racje faktycznie troche to kosztuje, no i trzeba lykac az 4 tabletki dziennie. Dlatego przerzucilam sie na REduxil. Polecila mi go mila pani w aptece. Schudlam juz 6 kg w miesiac! i w dodatku moje bioderka sie zmniejszyly, co graniczylo u mnie z cudem, zeby stamtad zrzucic. Jestem w okresie przekwitania…same rozumiecie.. W ulotce Reduxilu jest napisane ze nie powoduje efektu Jojo..bardzo by mi to odpowiadaloo!!! no i lyka sie tylko 2 tabletki- jedna na noc druga na dzien. Poprawia tez elastycznosc skory- mimo ze zrzucilam te 6 kg, nie widze zeby skora mi gdzies zwisala.. ja jestem bardzo zadowolona.. czeka mnie jeszcze miesiac kuracji, mam nadzieje, ze jeszcze zrzuce 2-4 kg. To bylby moj ideal. Bede jeszcze pisac o moich wynikach. Pozdrawiam wszystkie odchudzajace i te mlode i te troszke starsze..w koncu wszystkie mamy po 18 lat i duzo miesiecy 🙂
6 kwietnia 2009 at 14:56Haniu a ćwiczyłaż biorąc bio? Bo na mnie działaja z solidnym treningiem najlepiej.
7 kwietnia 2009 at 10:30No ćwiczenia, to podstawa- to fakt. Bio cla można przyjmować w różnych dawkach. Jeżli chodzi o ceny, to nie jest tak źle, tym bardziej, że często produkty pharma nord’u są w promocyjnych cenach- tylko trzeba poszukać;)
7 kwietnia 2009 at 15:00Z zakupami jest tak, że zawsze można zaoszczędzić jak się wie jak. Oczywiżcie apteki w centrach miast mają narzuconą wysoką marże, więc jak tam drogo to nie ma się co dziwić. Ja się nauczyłam kupować w aptekach internetowych od takich pospolitych witamin c, czy leków na przeziębienie, bo ceny w zwykłych aptekach mnie dobiły. Tak samo robię z bio, kupuję raz na jakiż czas większą dawkę, nie płacę za to za przesyłke i mam żwięty spokój. Grunt to się zorganizować.
8 kwietnia 2009 at 11:21No proszę:) To dopiero jest organizacja. Takie podstawowe witaminy czy leki kupuję w aptece, ale bio też staram się wyszukać zawsze w promocyjnej cenie. Jakby na to nie patrzeć, łyka się je często i większa ilożć kupiona na raz nie zaszkodzi. Tak czy siak, nie zdąży się przeterminować;)
9 kwietnia 2009 at 14:52Po prostu nie opłaca się przepłacać. I tak jestem zdeterminowana, bo mi bio pomaga, więc szukam promocji gdzie się da. Przecież nie trzema wydawać jakiż bajońskich sum, bez przesady.
17 kwietnia 2009 at 07:12Ja jeszcze próbowałam tego:
[usunięto_link]
to taki preparat z zieloną herbatą między innymi, ale to raczej na szybkie schudnięcie w kilka dni. To prawda działa, ale też wymaga ćwiczeń, żeby utrzymać efekt.
16 czerwca 2009 at 19:32Wiecie co dziewczyny, na we-dwoje jest ekspert, który zna się na rzeczy, daje dobre rady jeżli chodzi o odchudzanie, dbanie o linię itp.- polecam:) Chyba sama skorzystam, bo mam kilka pytań…
30 marca 2010 at 17:20Lepszy jest Clarinol (większe stężenie w kapsułce).Samo Cla działa słabiutko,3miesące by coż w ogóle było zauważalne.I do tego większe dawki niż zalecają.Poza tym nie ma badań klinicznych na ludziach gdzie wzięto by dużą próbę.Większożć badań była przeprowadzona na zwierzętach.Koszt też nie jest zachęcający.
- AutorOdp.