• Autor
    Odp.
  • Ela007
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Nic nie rozumiem…:/ W takim razie pozostaje Ci zielona herbata…
    Pozdrawiam

Hania1233
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Czesc z tej strony Hania. Mam 50 lat. Stosowalam Bio- C.L.A. Masz racje faktycznie troche to kosztuje, no i trzeba lykac az 4 tabletki dziennie. Dlatego przerzucilam sie na REduxil. Polecila mi go mila pani w aptece. Schudlam juz 6 kg w miesiac! i w dodatku moje bioderka sie zmniejszyly, co graniczylo u mnie z cudem, zeby stamtad zrzucic. Jestem w okresie przekwitania…same rozumiecie.. W ulotce Reduxilu jest napisane ze nie powoduje efektu Jojo..bardzo by mi to odpowiadaloo!!! no i lyka sie tylko 2 tabletki- jedna na noc druga na dzien. Poprawia tez elastycznosc skory- mimo ze zrzucilam te 6 kg, nie widze zeby skora mi gdzies zwisala.. ja jestem bardzo zadowolona.. czeka mnie jeszcze miesiac kuracji, mam nadzieje, ze jeszcze zrzuce 2-4 kg. To bylby moj ideal. Bede jeszcze pisac o moich wynikach. Pozdrawiam wszystkie odchudzajace i te mlode i te troszke starsze..w koncu wszystkie mamy po 18 lat i duzo miesiecy 🙂

PantofelekMezaty
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Haniu a ćwiczyłaż biorąc bio? Bo na mnie działaja z solidnym treningiem najlepiej.

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

No ćwiczenia, to podstawa- to fakt. Bio cla można przyjmować w różnych dawkach. Jeżli chodzi o ceny, to nie jest tak źle, tym bardziej, że często produkty pharma nord’u są w promocyjnych cenach- tylko trzeba poszukać;)

PantofelekMezaty
    Member
    • Bywalec

Z zakupami jest tak, że zawsze można zaoszczędzić jak się wie jak. Oczywiżcie apteki w centrach miast mają narzuconą wysoką marże, więc jak tam drogo to nie ma się co dziwić. Ja się nauczyłam kupować w aptekach internetowych od takich pospolitych witamin c, czy leków na przeziębienie, bo ceny w zwykłych aptekach mnie dobiły. Tak samo robię z bio, kupuję raz na jakiż czas większą dawkę, nie płacę za to za przesyłke i mam żwięty spokój. Grunt to się zorganizować.

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

No proszę:) To dopiero jest organizacja. Takie podstawowe witaminy czy leki kupuję w aptece, ale bio też staram się wyszukać zawsze w promocyjnej cenie. Jakby na to nie patrzeć, łyka się je często i większa ilożć kupiona na raz nie zaszkodzi. Tak czy siak, nie zdąży się przeterminować;)

PantofelekMezaty
    Member
    • Bywalec

Po prostu nie opłaca się przepłacać. I tak jestem zdeterminowana, bo mi bio pomaga, więc szukam promocji gdzie się da. Przecież nie trzema wydawać jakiż bajońskich sum, bez przesady.

czerwona_poziomka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja jeszcze próbowałam tego:

[usunięto_link]

to taki preparat z zieloną herbatą między innymi, ale to raczej na szybkie schudnięcie w kilka dni. To prawda działa, ale też wymaga ćwiczeń, żeby utrzymać efekt.

Ela007
    Member
    • Stały bywalec

Wiecie co dziewczyny, na we-dwoje jest ekspert, który zna się na rzeczy, daje dobre rady jeżli chodzi o odchudzanie, dbanie o linię itp.- polecam:) Chyba sama skorzystam, bo mam kilka pytań…

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Lepszy jest Clarinol (większe stężenie w kapsułce).Samo Cla działa słabiutko,3miesące by coż w ogóle było zauważalne.I do tego większe dawki niż zalecają.Poza tym nie ma badań klinicznych na ludziach gdzie wzięto by dużą próbę.Większożć badań była przeprowadzona na zwierzętach.Koszt też nie jest zachęcający.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bio-C.L.A. z zielona herbatą"

Przewiń na górę