- AutorOdp.
- 14 czerwca 2011 at 09:04
Ponieważ sukienka jest prosta, możesz sobie pozwolić na odważne dodatki. Proponowałabym nieco bardziej „niegrzecznie”. Duży wisior ze srebra, metalu lub masy perłowej zawieszony na łańcuszku z oczkami. Niech sięga do brzucha. Do tego możesz założyć jakież satynowe kozaczki.
15 czerwca 2011 at 17:45do jasnej, bladej skory wg mnie bardziej pasuje zloto a do skory ciemnej srebro
17 czerwca 2011 at 09:49Z tego co widzę ,to Twoja sukienka jest czarna,wiec bardzo fajnie będą komponowały się srebrne dodatki,jak np: kolczyki,pierżcionek i naszyjnik. Wtedy będzie to bardzo widoczne,podkreżli twój styl i elegancję.
14 czerwca 2013 at 16:47Ja polecam srebrną biżuterię,która wg mnie zdecydowanie najlepiej komponuje się z czernią. Rzecz jasna mowa o kolczykach i naszyjniku. Taki zestaw spokojnie wystarczy. Na naszej stronie znajdziesz szeroki wybór,chętnie pomogę oraz doradzę.
16 października 2013 at 12:46Ten naszyjnik jest przepiękny, bardzo mi się podoba!
9 grudnia 2013 at 11:45Jeżeli możesz to popraw link,ponieważ nie można dostrzec o jaki naszyjnik dokładnie Ci chodzi. Szeroki wybór znajdziesz także u nas,warto tym bardziej teraz w okresie przedżwiątecznym.
23 marca 2014 at 19:00Zegarek i kolczyki i biżuteria srebrna
25 marca 2014 at 11:32Moim zdaniem do takiej sukienki możesz sobie pozwolić na coż dużego i żwiecącego.
28 marca 2014 at 12:37Kurczę przecież ta sukienka jest idealną podstawą do wszelkich rodzajów dodatków, szczególnie tych biżuteryjnych! Jeżli chcesz ją ubrać na elegancką biżuterię pójdź raczej w klasykę- srebna biżuteria bałby super moim zdaniem.
29 maja 2014 at 14:29Polecam oprócz biżuterii rozejrzec się za butami,masz już coż na oku? Jeżeli nie to chętnie pomożemy gdyż tym zajmujemy się na co dzień.
5 listopada 2014 at 16:46Przez internet kupić jak najbardziej można,tylko że trzeba trafić i z rozmiarem i z kolorem,co może nie być już takie proste:) Do czarnej sukienki pasuje zarówno złota jak i srebrna biżuteria,zależy już w czym będzie Ci bardziej do twarzy.
17 listopada 2014 at 14:10srebne jakież dodatki do tej sukinenki
🙂11 sierpnia 2020 at 14:15a co powiecie o takiej sukience:
? Kupić? Obecnie jest przeceniona, bo w tym sklepie mają jakąś wyprzedaż do -70%.
3 września 2021 at 20:52Czasami gdy chcemy podarować w prezencie komuś jakiś wyjątkowy prezent to warto postawić na coś oryginalnego. Mi bardzo podoba się taka biżuteria [usunięto_link] , to oryginalne wzory, które potrafią zapierać dech w piersiach.
- AutorOdp.