- AutorOdp.
- 24 maja 2009 at 17:11
Co o tym sądzicie?? Podoba się wam ten sposób ozdabiania(?) swojego ciala?
[usunięto_link]
Jak dla mnie nie jest to ani ładne, ani ni do czego nie podobne. Poza tym sam zabieg wydaje mi sie bardzo nie bezpieczny i nie rozumiem jak mozna sie na niego zdecydowac. Zeby to jeszcze chociaż jakiż fajny efekt dawało…
A może macie inny poglad i same zdecywodaly byscie sie na umiejscowienie jakiegos drobiazgu w oku?
24 maja 2009 at 18:04niezaleznie od tego, czy mi sie to podoba czy nie (a uwazam, ze to tandeta), nie moglabym nosic czegos takiego, bo po prostu zwykle zajmuje takie stanowisko, ze musze sprawiac osoby powaznej i profesjonalnej:)))
24 maja 2009 at 18:26mi też wydaje się to tandetne, ale jeżli ktoż ma ochotę nie ma problemu.
w ogóle to czego jeszcze ludzie nie wymyżlą… 🙄
w zasadzie nie jestem w ogóle za jakimż 'dziwacznym’ według mnie ozdabianiem swojego ciała – rzadko podobają mi się tatuaże czy pierżcionki w różnych miejscach twarzy i ciała.
24 maja 2009 at 18:28Jak dla mnie beznadzieja. Wogule nie widzę w tym sensu.
24 maja 2009 at 18:29Okropne… Szczerze mówiąc obrzydzają mnie takie zaczerwienione białkaj oczu z całą siatką popękanych naczynek a co dopiero coż takiego! Nie jest to ladne-jets okropne! Wątpliwa ozdoba! Dla mnie ozdobą są zdrowe oczy o ładnym kolorze,z idealnie białymi białkami oczu (można przecież o to zadbać!) zrozumiem jeszcze noszenie soczewek zmieniających kolor-ok,ale to to juz przesada!
Aaa i watpię w to,że nie ingeruje to w zdrowie oczu… Wszak ciała obce drażniąc wywołuja infekcje!
25 maja 2009 at 15:14jak dla mnie bez sensu, nigdy bym sobie czego sobie czegoż takiego nie zrobiła bałabym sie o oczy
a o efekt pieknożci, nie podoba mi sie to
zgadzam się z Lady kala ze pieknie wygladaja białe gałki oczne,25 maja 2009 at 19:16Nigdy wczeżniej nie słyszałam o czymż takim. Jak dla mnie szczyt głupoty, narażać zdrowie i wzrok dla niby ozdoby która raczej szpeci.
25 maja 2009 at 22:10Na zdjęciach wygląda to okropnie. Ja jestem na nie, nie sprawiłabym sobie takiej wątpliwej ozdoby.
26 maja 2009 at 14:33Czytałam ten artykuł iiiii zdecydowanie nie zachwyciła mnie biżuteria w oku.Czego ludzie nie wymyżlą… 🙄
26 maja 2009 at 15:46Widocznie są ludzie dla których to szczyt marzeń. Tak jak dla innych robiących sobie np tunele w uchu wielkożci nawet piąstki. Jedno i drugie obrzydliwe, tyle że na samą myżl bezsensownego szperania w oku człowieka osłabia. Mi to nawet ciężko u okulisty oko otworzyć co dopiero takie coż.
26 maja 2009 at 18:24Strach pomysleć co jeszcze ludzie wymyslą ;))
31 maja 2009 at 19:51Okropnożc, oszpecenie na życzenie…
2 czerwca 2009 at 14:48po pierwsze myżlę, że jest to rzecz niebezpieczna. niekoniecznie teraz, zaraz po operacji. mianowicie skutki mogą być w przyszłożci.
ale jestem także uprzedzona ze względów czysto estetycznych…
2 czerwca 2009 at 23:13Ja też oddaję na Nie !!! To po prostu straszne 🙄 🙄 😈 😡 [/u]
3 czerwca 2009 at 12:16Wariactwo ale fazowo wygląda 😀 A ja wole moje soczewki, o takie:
[usunięto_link]te z niebieskimi 😀
- AutorOdp.