- AutorOdp.
- 26 grudnia 2013 at 13:20
Mój znajomy. W jego przypadku nie pomogło, blizny były dosyć spore a po zabiegu wyglądało to jeszcze gorzej;-). Ale dużo ludzi z tego korzysta ostatnio więc coż w tym jest.
4 stycznia 2014 at 10:44Wszystko zależy od wielkożći blizny.
9 stycznia 2014 at 17:27Blizna na czole od gwoździa, wielkożć ok pół cm kwadratowego, pamiątka z dzieciństwa 😳 po 10 latach od powstania usuwałam w klinice w Krakowie. Dwie wizyty, nie bolało, na skórze został tylko minimalny cień, ale to już trzeba prawie z lupą patrzeć.
Zapytaj po prostu w dobrym gabinecie, powiedzą ci, co mogą zrobić.13 stycznia 2014 at 13:34Dokładnie jak powyżej,ciężko stwierdzić czy usuwanie blizn laserem będzie w 100% skuteczne- na pewno nie zaszkodzi,może tylko pomóc w zależnożci od tego jak głęboka jest dana blizna.
14 stycznia 2014 at 10:53Ja też mam takie dożwiadczenie, że wszystko zależy od konkretnego przypadku – ja usuwałam bliznę laserem i jestem bardzo zadowolona z efektów, ale już u mojego męża nie wyszło tak dobrze
20 stycznia 2014 at 15:42zgadza się, żadnych gwarancji nie ma, ja po usunięciu jednej blizny na skroni (zniknęła prawie bez żladu) chciałam pozbyć się też jednej przy uchu i tu już nie poszło tak gładko, dalej wyraźnie ją widać. A laser, gabinet i warunki przeprowadzania zabiegu te same. Trudno nawet powiedzieć co poszło nie tak.
22 stycznia 2014 at 09:45Jak to jest z taki usuwaniem czy gabinet kosmetyczny daje nam jakąż gwarancję na to, że po zabiegu faktycznie blizna zniknie lub będzie mniejsza? Czy w przypadku braku jakikolwiek efektów będzie można zabieg powtórzyć bez dodatkowych kosztów?
6 lutego 2014 at 22:50Bałabym się usuwać coż na twarzy szczerze mówiąc. Nie ufam za bardzo tym wszystkim specjalistom.
10 lutego 2014 at 15:05Jeżeli chodzi o blizny to polecam udać się do dobrego gabinetu medycyny estetycznej gdzie fachowa pomoc lekarska pomoże nam zwalczyć ten problem,to moim zdaniem najlepsza opcja.
16 lutego 2014 at 19:38moja siostra byla na zabiegu laserem. miala glebokie dziurki na policzkach po tradziku, niestety byla na chyba 4 zabiegach i nic to jej nie dalo. moze idz najpierw na konsultacje
17 lutego 2014 at 14:40Na rynku jest kilka kremów, które systematycznie stosowane, mogą zniwelować blizny.
25 marca 2014 at 11:07dzieki
9 kwietnia 2014 at 10:35Nie ma się czego bać jeżeli wybierzesz naprawdę dobrą klinikę której można w pełni zaufać. Usuwanie blizn w wielu przypadkach może pochwalić się 100% skutecznożcią jeżeli mowa o zabiegach.
15 maja 2014 at 10:41Dokładnie tak,podstawą jest tylko dobra klinika na której możemy polegać i która zbiera szereg pozytywnych opinii. Wtedy mamy pewnożć,że zabieg będzie bezpieczny i skuteczny.
3 sierpnia 2014 at 07:02Bardzo skutecznym i bezpiecznym (jeżeli wykonany zostanie w odpowiednich warunkach) jest zabieg karboksyterapii. Polega on na aplikacji dwutlenku węgla. Jest komfortowy i od razu można wrócić do codziennych obowiązków.
- AutorOdp.