• Autor
    Odp.
  • litwaa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Mój znajomy. W jego przypadku nie pomogło, blizny były dosyć spore a po zabiegu wyglądało to jeszcze gorzej;-). Ale dużo ludzi z tego korzysta ostatnio więc coż w tym jest.

agataz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Wszystko zależy od wielkożći blizny.

jolaniebieska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Blizna na czole od gwoździa, wielkożć ok pół cm kwadratowego, pamiątka z dzieciństwa 😳 po 10 latach od powstania usuwałam w klinice w Krakowie. Dwie wizyty, nie bolało, na skórze został tylko minimalny cień, ale to już trzeba prawie z lupą patrzeć.
    Zapytaj po prostu w dobrym gabinecie, powiedzą ci, co mogą zrobić.

e-Fontanna.pl
    Member
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Dokładnie jak powyżej,ciężko stwierdzić czy usuwanie blizn laserem będzie w 100% skuteczne- na pewno nie zaszkodzi,może tylko pomóc w zależnożci od tego jak głęboka jest dana blizna.

agne.shall
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja też mam takie dożwiadczenie, że wszystko zależy od konkretnego przypadku – ja usuwałam bliznę laserem i jestem bardzo zadowolona z efektów, ale już u mojego męża nie wyszło tak dobrze

annickck
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

zgadza się, żadnych gwarancji nie ma, ja po usunięciu jednej blizny na skroni (zniknęła prawie bez żladu) chciałam pozbyć się też jednej przy uchu i tu już nie poszło tak gładko, dalej wyraźnie ją widać. A laser, gabinet i warunki przeprowadzania zabiegu te same. Trudno nawet powiedzieć co poszło nie tak.

Melata
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Jak to jest z taki usuwaniem czy gabinet kosmetyczny daje nam jakąż gwarancję na to, że po zabiegu faktycznie blizna zniknie lub będzie mniejsza? Czy w przypadku braku jakikolwiek efektów będzie można zabieg powtórzyć bez dodatkowych kosztów?

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Bałabym się usuwać coż na twarzy szczerze mówiąc. Nie ufam za bardzo tym wszystkim specjalistom.

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Jeżeli chodzi o blizny to polecam udać się do dobrego gabinetu medycyny estetycznej gdzie fachowa pomoc lekarska pomoże nam zwalczyć ten problem,to moim zdaniem najlepsza opcja.

julietta
    Participant
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

moja siostra byla na zabiegu laserem. miala glebokie dziurki na policzkach po tradziku, niestety byla na chyba 4 zabiegach i nic to jej nie dalo. moze idz najpierw na konsultacje

marolakozu
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Na rynku jest kilka kremów, które systematycznie stosowane, mogą zniwelować blizny.

GoSkaGoska
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

dzieki

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Nie ma się czego bać jeżeli wybierzesz naprawdę dobrą klinikę której można w pełni zaufać. Usuwanie blizn w wielu przypadkach może pochwalić się 100% skutecznożcią jeżeli mowa o zabiegach.

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Dokładnie tak,podstawą jest tylko dobra klinika na której możemy polegać i która zbiera szereg pozytywnych opinii. Wtedy mamy pewnożć,że zabieg będzie bezpieczny i skuteczny.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Bardzo skutecznym i bezpiecznym (jeżeli wykonany zostanie w odpowiednich warunkach) jest zabieg karboksyterapii. Polega on na aplikacji dwutlenku węgla. Jest komfortowy i od razu można wrócić do codziennych obowiązków.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Blizny"

Przewiń na górę