- AutorOdp.
- 3 maja 2009 at 22:24
Schudniecie z boczkow to nie lada wyczyn.. tez mialam z tym problem.. juz ci powiem, ze cwiczenia nie daja rezultatu.. a ja w dodatku w okresie przekwitania to dodatkowa trudnosc zeby zrzucic..w aptece pani polecila mi Reduxil.. juz koncze 2 miesieczna kuracje (1 opakowanie) i schudlam ogolnie z 6 kg… z boczkow ubylo mi 2 cm!!!! takze jesli dla mnie to olbrzymi sukces.. pozdrawiam
6 maja 2009 at 17:25nie s艂ysza艂am nigdy o tym preparacie… zreszt膮 ja z suplement贸w to tylko takie typowo witaminowe bior臋…
21 maja 2009 at 20:53mi steper skr臋tny zlikwidowa艂 boczki!! 馃槈
23 maja 2009 at 08:59boczki bior膮 si臋 przede wszystkim ze sztucznego jedzenia- zupek instant, fast foodow, fixow, pomyslow na, zupek chinskich i tego typu rzeczy. one wszytskie zawieraja substancje produkowane chemicznie, ktore powoduja puchniecie boczkow. zauwazcie, ze nasze babcie, ciocie i mamy jak ty艂y to zawsze na brzuchu, udach czy pupie. Jak sie pojedzie do stanow czy na wyspy tam nawet szczuple dziewczyny maja przeogromne boczki wylewajace sie ze spodni. To wina nowego zmodyfikowanego chemicznego zarcia. Wystarczy sie pozbyc tego ze swojego jadlospisu (choc to oczywiscie trudne, bo z nimi gotuje sie dwa razy szybciej) i boczki odejda w zapomnienie i to bez szczegolnych cwiczen!
- AutorOdp.