- AutorOdp.
- 22 marca 2009 at 11:40
hej 馃檪
mam problem, moja sylwetka by艂a by super gdyby nie…no w艂a偶nie boczki.
Zastanawia艂am si臋 jakie 膰wiczenia i dieta pozwol膮 mi je zredukowa膰 do jak najlepszej postaci. (zale偶a艂o by mi 偶eby efekty zobaczy膰 do wakacji)
misska 馃槈22 marca 2009 at 12:56te偶 mam ten problem, wi臋c czekam na sugestie 馃槈
22 marca 2009 at 21:16twister,skr臋ty tu艂owia… og贸lnie 膰wiczenia mi臋偶ni brzucha-zw艂aszcza sko偶nych! Warto poszukac w necia atlasu 膰wicze艅 i tam wyszperac co偶 na sko偶ne brzucha!
27 marca 2009 at 11:06Polecam zaj臋cia fitness, ja chodz臋 p贸艂 roku po dwa razy w tygodniu i efekty s膮 zadziwiaj膮ce, w tym roku kupuje sobie dwucz臋偶ciowe sk膮pe bikini 馃榾 bo pozby艂am si臋 brzucha, oponki, wyprostowa艂a mi si臋 sylwetka i w og贸le jako偶 lepiej wygl膮dam ca艂o偶ciowo 馃榾 馃榾 馃榾
27 marca 2009 at 12:02Polecam basen. W czasie p艂ywania pracuj膮 chyba wszystkie partie mi臋偶ni. moim zdaniem p艂ywanie najlepiej kszta艂tuje sylwetk臋.
9 kwietnia 2009 at 19:19a ja nie portafi臋 p艂ywa膰 馃檨 moze aquaerobic te偶 da rade? jak my偶licie? bardzo m臋cz膮ce to jest?
10 kwietnia 2009 at 13:14[usuni臋to_link] wrote:
a ja nie portafi臋 p艂ywa膰 馃檨 moze aquaerobic te偶 da rade? jak my偶licie? bardzo m臋cz膮ce to jest?
Aquaaerobic to 偶wietna forma ruchu! Na poprzedniej si艂owni na kt贸r膮 chodzi艂am organizowali takie zaj臋cia i by艂y strasznie oblegane-co ciekawe chodzili na nie tak偶e ludzie z bardzo du偶膮 nadwag膮,starsze kobiety a nawet 2 panie o kulach (podobno 偶wietna forma rehabilitacjii)
Plusem jets to,偶e w wodzie nie odczuwa sie az takiego zm臋czenia! 膯wicz膮c w wodzie jest wi臋kszy op贸r kt贸ry musz膮 pokonac mi臋偶nie wi臋c jest to co偶 jakby trening z jakims tam obci膮偶eniem czego si臋 wcale tak nie czuje!
Ja tez nie umiem p艂ywa膰 馃槅 Raczej si臋 ju偶 nigdy nie naucz臋-nie ma co si臋 tym martwi膰!
10 kwietnia 2009 at 18:58no to chyba spr贸buj臋 馃檪
14 kwietnia 2009 at 12:29jak bym mieszka艂a w Krakowie to bym si臋 na Jukari zapisa艂a, to te偶 s膮 super 膰wiczenia, lata si臋 na linach jak na trapezie, czyta艂am 偶e to super fajne zaj臋cia 馃槅 zabawa po艂膮czona z 膰wiczeniami 馃榾
14 kwietnia 2009 at 12:43Ja si臋 n ie mog臋 czepia膰 swojego cia艂a wymiary mam bliskie „idealu” 88x61x90. Ale je偶li mia艂abym si臋 do czego偶 przyczepi膰 to by艂by rozmiar st贸p. Pantofelki, baletki, szpilki itd to u mnie rozmiar 40, a adidasy, gumaki itd 42. No mo偶e j eszcze do ma艂o umie偶nionych, chudych r膮k. Ale teraz n ad nimi pracuj臋, bo chcia艂abym mie膰 lekko zarysowane mi臋偶nie.
Na boczki same „le偶膮ce” 膰wiczenia nie pomog膮. Jak chcesz je szybko zrzuci膰 to np bieganie, p艂ywanie, zmiana diety i dodatkowo te 6stki weidera czy inne brzuszki :))
14 kwietnia 2009 at 13:56Nie jestem specjalistk膮 ale na mnie dobrze dzia艂a cz臋sty i d艂ugi jogging.
Btw jak du偶o temat贸w zosta艂o za艂o偶onych po 偶wi臋tach w dziale odchudzanie 馃槈
14 kwietnia 2009 at 19:22fajnie wygl膮da to jukari, chyba ramiona najbardziej pracuj膮, co?
15 kwietnia 2009 at 13:15[usuni臋to_link] wrote:
fajnie wygl膮da to jukari, chyba ramiona najbardziej pracuj膮, co?
z tego co wyczyta艂am to 膰wiczenia kt贸re wymy偶lili arty偶ci cyrkowi wsp贸lnie z trenerami fitness, znalaz艂am filmik, na kt贸rym troszk臋 tych 膰wicze艅 wida膰 i z tego co tu pisz膮 te zaj臋cia maj膮 by膰 r贸wnie偶 w Warszawie
[usuni臋to_link]
16 kwietnia 2009 at 08:306 Weidera – zaczynam dziasiaj – wg. innych regularne 膰wiczenie daje doskona艂e efekty na ca艂y brzuch…
PS. u mnie bieganie odpada, po 10 metrach biegu pl膮cz膮 mi si臋 nogi i 艂apie ka偶dego zaj膮ca jaki si臋 nawinie
29 kwietnia 2009 at 15:16[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
fajnie wygl膮da to jukari, chyba ramiona najbardziej pracuj膮, co?
z tego co wyczyta艂am to 膰wiczenia kt贸re wymy偶lili arty偶ci cyrkowi wsp贸lnie z trenerami fitness, znalaz艂am filmik, na kt贸rym troszk臋 tych 膰wicze艅 wida膰 i z tego co tu pisz膮 te zaj臋cia maj膮 by膰 r贸wnie偶 w Warszawie
[usuni臋to_link]
no w艂a偶nie… a 3miasto jak zwykle w tyle ;/
- AutorOdp.