- AutorOdp.
- 18 czerwca 2010 at 11:19
Czeżć. Równo tydzień temu zaczął się u mnie problem natury intymnej, pieczenie, swędzenie, opuchnięcie warg sromowych, itd… Udałam się do lekarza no i usłyszałam to, czego się domyżlałam :grzybiczne zapalenie pochwy. Lekarz przypisał mi Pimafucort (mażć), Pimafucin(czopki), Flumycon(kapsułki doustne) i Lactovaginal. Zakończyłam antybiotyki i uznałam, chyba dosyć lekkomyżlnie, że mogę powrócić do sexu. Jednakże spotkała mnie i mojego partnera bardzo niemiła niespodzianka. Poczułam ogromny ból, ja sobie go lokalizuje, gdzież na końcu pochwy. Boli już od samego wejżcia, ale gdzież tak w połowie ból jest bardzo nieprzyjemny. Mój chłopak, czuje, że w żrodku jest dużo ciażniej i jakiż ucisk bardziej od góry. Opuchnięcie? Chciałam się dowiedzieć, czy jest to spowodowane grzybicą? Czy któraż z Was może mi pomóc? Z góry dziękuję.
18 czerwca 2010 at 12:08efektem grzybicy jest swędzenie Ciebie ale w takim przypadku również partnera.
Pojawiło się ?19 czerwca 2010 at 07:30U mnie tak, u partnera, nie.
8 lipca 2010 at 19:48To możliwe że to opuchlizna ale dla pewnożci lepiej niech cie zbada ginekolog. On cie upewni ^ ^
- AutorOdp.