- AutorOdp.
- 27 stycznia 2012 at 14:42
Dziż czytałam w sieci, że ludzie potrafią wydawać mnóstwo pieniędzy na prezenty dla innych, ale prezenty oryginalne – skoki ze spadochronu, kurs nurkowania, kurs tańca, sushi itp.
Czy wam się zdarzyło zamawianie czegoż takiego dla kogoż, albo ktoż dla was to zamówił?29 stycznia 2012 at 07:15Nie, nigdy takiego czegoż nie dostałam.
Wolę praktyczne prezenty 🙂29 stycznia 2012 at 19:55my w pracy składaliżmy się latem na lot balonem dla szefa, bo to było jego marzenie a jakoż zawsze mu czasu brakowało, no i sobie polatał trochę 😉
30 stycznia 2012 at 14:49Super pomysł – lot balonem. Ale ta usługa była faktycznie taka dobra? Czy nie był to bubel, że posiedział kilka minut w tym balonie? 😉 Chodzi głównie o wrażenia. Niezapomniane? 😉
31 stycznia 2012 at 09:02[usunięto_link] wrote:
my w pracy składaliżmy się latem na lot balonem dla szefa, bo to było jego marzenie a jakoż zawsze mu czasu brakowało, no i sobie polatał trochę 😉
Dobrzy pracownicy, nie pużcili szefa w otchłanie niebieskie;)
Ile kosztował taki lot?6 lutego 2012 at 14:03Chodziło ci o wybrane okazje, a nie o każde urodziny, tak? 😉
Powiem tak – pomysł super i chciałbym dostać taki prezent od znajomych, bo to super przeżycie, ale wszystko zależy od budżetu obdarowujących 😉8 lutego 2012 at 07:58Mi wystarczy piękna kobieta z kokardką na szyi.
Rozmarzyłem się… :-10 lutego 2012 at 13:11Heheh… może nieco poważniej 😉
Czy ktoż z waszych znajomych dostał coż fajnego/oryginalnego na jakiż jubileusz?
Tylko proszę bez zboczonych przykładów :p14 lutego 2012 at 10:54Zgadza się,bo prezent to często nic innego jak kwestia funduszy. Ale liczy się także kreatywnożć która również trzeba doceniać,a jako ze mamy Walentynki,to z pewnożcią posypie się wiele pomysłów oraz prezentów 🙂
17 lutego 2012 at 10:00No ja muszę powiedzieć, że do spa się przekonałem. nie ma jak dobraw wspólna pielęgnacja i relaks we dwójkę
21 lutego 2012 at 13:33Myżlę, że przy pakietach spa lepiej jest wybrać po prostu cały pakiet, a nie wybrane zabiegi, bo wychodzi sporo taniej. Jeżli faktycznie będziesz coż takiego zamawiała to poważnie się nad tym zastanów. Może lepiej sięgnąć po większy zestaw?
5 marca 2012 at 12:34Chyba każda mama ucieszyłaby się z takiego prezentu jak bilet do Spa z możliwożcią dowolnych zabiegów. Jest tylko jeden minus,mianowicie jego cena. W końcu pakiet all inclusive jest bardzo drogi…
7 marca 2012 at 08:16Ja bym chciała tym razem dostać od faceta jakąż mega sexowną bieliznę, którą on sam wybierze 🙂
7 marca 2012 at 22:15ja postawilam na blender z tej strony, bo przynajmniej nie trzeba znac rozmiarow:P Juz kiedys dostalam taka bielizne…za mala:)
8 marca 2012 at 11:36Możesz na pewno wymienić na większy rozmiar,tym bardziej jeżeli nigdy nie była używana. Ważne aby dzień Walentynek czy teraz Dzień Kobiet- spędzić razem,prezent jest bardzo często tylko miłym dodatkiem.
- AutorOdp.