Bombowe prezenty

• Autor
    Odp.
  • toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Dziż czytałam w sieci, że ludzie potrafią wydawać mnóstwo pieniędzy na prezenty dla innych, ale prezenty oryginalne – skoki ze spadochronu, kurs nurkowania, kurs tańca, sushi itp.
    Czy wam się zdarzyło zamawianie czegoż takiego dla kogoż, albo ktoż dla was to zamówił?

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Nie, nigdy takiego czegoż nie dostałam.
    Wolę praktyczne prezenty 🙂

dziubulek0123
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

my w pracy składaliżmy się latem na lot balonem dla szefa, bo to było jego marzenie a jakoż zawsze mu czasu brakowało, no i sobie polatał trochę 😉

toskanio
    Member
    • Zapaleniec

Super pomysł – lot balonem. Ale ta usługa była faktycznie taka dobra? Czy nie był to bubel, że posiedział kilka minut w tym balonie? 😉 Chodzi głównie o wrażenia. Niezapomniane? 😉

Bratek_gagatek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

my w pracy składaliżmy się latem na lot balonem dla szefa, bo to było jego marzenie a jakoż zawsze mu czasu brakowało, no i sobie polatał trochę 😉

Dobrzy pracownicy, nie pużcili szefa w otchłanie niebieskie;)
    Ile kosztował taki lot?

toskanio
    Member
    • Zapaleniec

Chodziło ci o wybrane okazje, a nie o każde urodziny, tak? 😉
    Powiem tak – pomysł super i chciałbym dostać taki prezent od znajomych, bo to super przeżycie, ale wszystko zależy od budżetu obdarowujących 😉

Bratek_gagatek
    Member
    • Bywalec

Mi wystarczy piękna kobieta z kokardką na szyi.
    Rozmarzyłem się… :-

toskanio
    Member
    • Zapaleniec

Heheh… może nieco poważniej 😉
    Czy ktoż z waszych znajomych dostał coż fajnego/oryginalnego na jakiż jubileusz?
    Tylko proszę bez zboczonych przykładów :p

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Zgadza się,bo prezent to często nic innego jak kwestia funduszy. Ale liczy się także kreatywnożć która również trzeba doceniać,a jako ze mamy Walentynki,to z pewnożcią posypie się wiele pomysłów oraz prezentów 🙂

Bratek_gagatek
    Member
    • Bywalec

No ja muszę powiedzieć, że do spa się przekonałem. nie ma jak dobraw wspólna pielęgnacja i relaks we dwójkę

toskanio
    Member
    • Zapaleniec

Myżlę, że przy pakietach spa lepiej jest wybrać po prostu cały pakiet, a nie wybrane zabiegi, bo wychodzi sporo taniej. Jeżli faktycznie będziesz coż takiego zamawiała to poważnie się nad tym zastanów. Może lepiej sięgnąć po większy zestaw?

Ejoanna_pl
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Chyba każda mama ucieszyłaby się z takiego prezentu jak bilet do Spa z możliwożcią dowolnych zabiegów. Jest tylko jeden minus,mianowicie jego cena. W końcu pakiet all inclusive jest bardzo drogi…

natka11
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja bym chciała tym razem dostać od faceta jakąż mega sexowną bieliznę, którą on sam wybierze 🙂

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ja postawilam na blender z tej strony, bo przynajmniej nie trzeba znac rozmiarow:P Juz kiedys dostalam taka bielizne…za mala:)

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Możesz na pewno wymienić na większy rozmiar,tym bardziej jeżeli nigdy nie była używana. Ważne aby dzień Walentynek czy teraz Dzień Kobiet- spędzić razem,prezent jest bardzo często tylko miłym dodatkiem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bombowe prezenty"

Przewiń na górę