- AutorOdp.
- 17 września 2010 at 11:23
Witajcie kobitki!
Co wybrać botki czy kozaki? N****ętniej i to i to, ale muszę się póki co zdecydować na jedną nową solidną parę 🙂
[usunięto_link]
[usunięto_link]17 września 2010 at 11:38Włażnie miałam pisać, bierz jedno i drugie. 😛 Ale skoro musisz się zdecydować na jedną solidną parę, to może wygodne kozaki sobie weź. Dłużej w nich pochodzisz i bardzo dobrze wyglądają do sukienek i grubszych kryjących rajstop 🙂
7 października 2010 at 15:10Teraz są modne botki, przesyłam link do fajnych za 77zł:)
[usunięto_link]11 października 2010 at 08:15A jak wam się podobają te buty [usunięto_link] Są ciekawe bo maja nietypowy kolor i są z naturalnej skory a to jest ważne bo oznacza, że są wygodne i trwałe 🙂 Dajcie znać co o nich sądzicie.
30 grudnia 2010 at 13:30Dla mnie botki – dobrze zaimpregnowane też nie poddadzą się zimie 🙂 Ja wszystko zabezpieczam ostatnio Nano Protectorem firmy TARRAGO i buty i torebki i ciuchy- niesamowity żrodek – wszystko spływa jak po szybie – dokłądnie jak w reklamie 🙂 Woda, żnieg, błoto, brud i sól przede wszystkim. Spływa i ze żliskich skór i z zamszowych i z materiałów – no ze wszystkiego.
Te Nessi żwietne – w naturalnym kolorze. Tylko nie czarne 🙂
pozdrawiam
30 grudnia 2010 at 18:04Czy w wielu sklepach można go kupić?I czy nadaje się do każdego koloru skóry?Ostatnio kupiłam sobie czerwone kozaki i chciałam je zaimpregnować.
[usunięto_link]
24 stycznia 2011 at 10:50ananeczka: Przeżliczne są te botki, chociaż wysokożć obcasa mnie trochę przeraża. Biorać ppod uwagę te nieodżnieżone chodniki i wszędzie czyhający się lód, bałabym się chodzić na tak wysokich obcasach po naszych chodnikach.
- AutorOdp.