Botki czy kozaki ??

• Autor
    Odp.
  • fidoma
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Witajcie kobitki!

Co wybrać botki czy kozaki? N****ętniej i to i to, ale muszę się póki co zdecydować na jedną nową solidną parę 🙂

[usunięto_link]
    [usunięto_link]

carriebradshaw
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Włażnie miałam pisać, bierz jedno i drugie. 😛 Ale skoro musisz się zdecydować na jedną solidną parę, to może wygodne kozaki sobie weź. Dłużej w nich pochodzisz i bardzo dobrze wyglądają do sukienek i grubszych kryjących rajstop 🙂

moniulka08
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Teraz są modne botki, przesyłam link do fajnych za 77zł:)
    [usunięto_link]

aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

A jak wam się podobają te buty [usunięto_link] Są ciekawe bo maja nietypowy kolor i są z naturalnej skory a to jest ważne bo oznacza, że są wygodne i trwałe 🙂 Dajcie znać co o nich sądzicie.

disco_polo_nistka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Dla mnie botki – dobrze zaimpregnowane też nie poddadzą się zimie 🙂 Ja wszystko zabezpieczam ostatnio Nano Protectorem firmy TARRAGO i buty i torebki i ciuchy- niesamowity żrodek – wszystko spływa jak po szybie – dokłądnie jak w reklamie 🙂 Woda, żnieg, błoto, brud i sól przede wszystkim. Spływa i ze żliskich skór i z zamszowych i z materiałów – no ze wszystkiego.

Te Nessi żwietne – w naturalnym kolorze. Tylko nie czarne 🙂

pozdrawiam

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Czy w wielu sklepach można go kupić?I czy nadaje się do każdego koloru skóry?Ostatnio kupiłam sobie czerwone kozaki i chciałam je zaimpregnować.

[usunięto_link]

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ananeczka: Przeżliczne są te botki, chociaż wysokożć obcasa mnie trochę przeraża. Biorać ppod uwagę te nieodżnieżone chodniki i wszędzie czyhający się lód, bałabym się chodzić na tak wysokich obcasach po naszych chodnikach.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Botki czy kozaki ??"

Przewiń na górę