Brak namietnosci, koniec?

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    11111
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Witam. chodze ze swoja dziewczna ponad 3 lata. po jakims roku zaczelismy uprawiac petting, nie wspolzyjemy. Dotykamy sie robimy sobie „dobrze” dlonmi czy tez ustami. Sprawa polega na tym, ze bylismy w anglii 3 miesiace w wakacje. tam rowniez „to” robilismy. Gdy juz wrocilismy zrobilismy to moze 1 raz i to wszytko. nie robimy nic juz jakies poltorej miesiaca. Ona studiuje, ja narazie siedze w domu i co tu duzo mowic, nudze sie cholernie. zaczelismy sie klucic czemu tego w naszym zwiazku juz nie ma. Ona mowi ze „poprostu, juz nie mam ochoty”. nie wiem co o tym myslec, w role nei wchodzi zdrada. Wiem ze mnie kocha, ale czy mozna tak poprostu po jakis 2 latach powiedziec sobie (i mi oczywiscie) ze juz zadnego dotykania, pieszczenia nie bedzie? jestem zly. gdy sie przytulamy, calujemy zaczynam ja piescic – ona mowi zebym przestal i zaczynamy sie klucic. Mowie jej ze takie sprawy sa dla mnie wazne. ona na to, ze dla niej nie. pytam sie czemu to mowi, ze juz nie chce tego robic. nie chce aby robila to z przymusu. widzimy sie parerazy w tygodniu, czasem po kilka min, lub pare godz. Brak namietnosci w naszym zwiazku doprowadza mnie to szalu. Ona oczekuje ze bede przyjacielem i czlowiekiem do przytulania. Nie podniecam jej juz wogule. Co sie stalo? czy to koniec? 😥

eta
    Członek
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

hm… a może nie jesteż delikatny? pierwsza moja myżl to taka.. a druga to pytałeż dlaczego ?

11111
    Członek
    • Początkujący

delikatny? hmm. przytulamy sie pod pierzyna np po ogladneiciu filmu, czy normalnie lezymy, zaczynamy sie calowac, glaszcze ja po glowie i schodze nizej, i mowi zebym przestal. no mnie juz szlak trafia.

pytalem. ona mowi ze poprostu nie chce. czasem ma takie „pomysly” ze poprostu nie i tyle, nie koniecznie w tej sprawie. ma duzo nauki to wiem. ale w liceum tez miala i jakos „to” robilismy. nie wiem co robic. nie moge sobie wyobrazic zeby „tego” nie bylo:(

no jak mam byc z kobieta, gdy wczesniej normalnie to robilismy a teraz nagle mam przestac!!?? to co, mam sie zaczac codziennie masturbowac, bo z nia nic nie moge robic juz??????:(

eta
    Członek
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ona nie mówi ci prawdy ;/ boi sie albo nie chce cię urazić 😉

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

też tak sobie pomyżlałam. Wydaje mi się, że ma kogoż. Spróbuj coż z niej wyciągnąć podczas rozmowy.

11111
    Członek
    • Początkujący

czy mam sie obawiac najgorszego? tak sadzisz? wiem na 100 % ze mnie nie zdradza. moim domyslem jest to ze moze jeszcze nie dojzala, chodz juz to ze mna robila, i tez to ze czasem nie bylo Jej tak dobrze jak mi. Mysle ze juz nie chce tego robic bo po co skoro to nie bylo tak fajne dla niej jak dla mnie(przewaznie szybko sie podneicalem i szybko konczylismy) czy to ma z tym zwiazek? co myslec odp:(

a zdrada nie wchodzi w gre, bo po 1 kiedy? po 2 jesli mialaby mnie zdradzac to by mi powiedziala. po 3 mam znajomych na jej uczelni, wiec jakby co to bym wiedzial. takiego swinstwa by mi nie zrobila i wiem o tym. gdy jest jej zle, czy wogule jak jestem przy niej i nie widzimy sie np 2 dni to strasznie sie przytula, cieszy ze juz jestem. wiem ze mnie bardzo ale to bardzo kocha i chce dla mnie jak najlepiej. w naszym zyciu jest pieknie oprocz wlasnie tej jednej rzeczy. tylko czemu juz nie ma na to ochoty:( dobra, czasem bywam nachalny, dotykam w zabawie w czesci intymne, ehhh za bardzo mnie ona podnieca. Moze to Ja wkurza, ze za bardzo jestem nachalny? i chyba w tym tkwi problem, ze za bardzo sie ostatnio nazucam, chodz kiedys sama sie nazucala:) help pls

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Myżlę, że ona może mieć kogoż, alo stało się coż(może z kimż) o czym ona Ci nie chce powiedzieć np całowała się z kolegą i teraz jej głupio.
    Nie mówi Ci prawdy. A może myżli, ze dla Ciebie tylko to się liczy>? Że tylko po to z nią jesteż i w zw z tym chce cię sprawdzić i tego nie robi, podkreżlając, że dla niej to mało ważne.

11111
    Członek
    • Początkujący

no wlasnie, wiele razy mi mowila, pytala sie czy jestem z nia dla jej ciala itp. jamowie ze nie, bo Ja kocham. Tylko jak mam byc z dziewczyna blisko jak nie moge juz Jej dotknac. Mysle ze problem chyba lezy u mnie. Praktycznie podczas kazdego spotkania musze Ja gdzies dotknac. Czy dlatego nie chce ze mna nic robic juz?

Venus
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

A na moje to ona już nie odczuwa żadnej przyjemnożci z tych pieszczot. Być może stalo się dla n iej to monotonne i zadziałała rutyna. Jeżeli wasze pieszczoty, zawsze polegaly na tym samym i konczyly sie rowniez tak samo, to staje sie takie normalne, ze az obrzydliwe.

Jeffany
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Może też jest na coż chora `tam` i wstydzi Ci się o tym powiedzieć. Jedynym wyjżciem jest szczera rozmowa. Przytul ją do siebie, spójrz w oczy i spokojnie porozmawiaj. Zapewnij, że ją kochasz, jest dla Ciebie ważna, a z drugiej strony niesamowicie pociągająca i naprawdę ciężko jest Ci się jej oprzeć. Jeżeli w ten sposób zaczniesz mówić, bez żadnych pretencji, być może wyjawi Ci, co jest prawdziwą przyczyną.
    Gdybać można w nieskończonożć, lecz nikt Ci nie powie dokładnie, w czym tkwi problem.
    Powodzenia

11111
    Członek
    • Początkujący

dzieki za wszelkie porady i spostrzezenia. Tak jak czytam, to chyba mysle ze wlasnie wpadlo to w rutyne. Sam dostrzegam, ze nie powinienem robic pewnych rzeczy w taki sposob jak robilem, zachowywalem sie wulgarnie: tak od niczego dotknelem Ja po kroczu, wczesniej nic nie mowila, teraz chyba juz nie ma sil o tym mowic. Stalo sie jak stalo. Macie racje, sposob mojego „pieszczenia” byl okropny. Postaram sie zrobic tak aby bylo lepiej:) Jeszcze raz dzieki i trzymajcie za mnie kciuki:)

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Zatem dobrze, że zapytałeż i powodzenia w naprawianiu relacji.

Malinka
    Członek
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

A nie pomyslales ze moze miec jakies zle wspomnienia zwiazane z seksem?

Mowisz ze szybko konczyles, fakt faktem po jakims czasie to zniecheca, widocznie obawia sie ze to wszystko na co cie stac. Pokaz jej ze tak nie jest 🙂 no i zapomnij o pchaniu sie z lapami odrazu w krocze:P na ciele kobiety jest wiele innych miejsc ktore moga podniecac, zacznij od nich 🙂

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę