- AutorOdp.
- 26 lutego 2012 at 20:37
@mrówka wrote:
witam
mam takie pytanie czy można używać bronzera zamiast różu na kożci policzkowe? czy to jednak jest zarezerwowane dla starszych osób.
przy odpowiednim odcieniu skory, broznzera i odpowiednim sposobem, najlepiej w wakcje- mozna.
10 marca 2012 at 20:14Ja uzywam pudru brazujacego zamiast rozu, szczegolnie latem do lekko opalonej cery, wyglada swietnie
27 kwietnia 2012 at 09:37bronzer! 🙂 i to nie byle jaki, bo Bronzing Powder od artdeco 🙂
14 września 2012 at 18:32Ja polecam: Lancome Star Bronzer- nr 3
([usunięto_link])
Wydaje mi się ze róż pasuje do jażniejszej karnacji a bronzer do ciemniejszej. ja mam ciemniejsza wiec używam bronzer. Polecam ten 😉
pozdrawiam:)20 września 2012 at 10:29bronzer trochę postarza i na pewno nie pasuje do każdego rodzaju cery i karnacji. Jeżeli uważasz, że tobie będzie w nim ok, możesz spróbować
25 września 2012 at 07:28Nie zgodzę się z tym, że puder brązujący postarza. Umiejętnie nałożony bardzo dobrze modeluje owal twarzy i dzięki niemu można ją wyszczuplić. Też używam bronzera to modelowania twarzy a na szczyt kożci policzkowej nakładam odrobinę różu. Nie wygląda to ani trochę sztucznie a tym bardziej nie postarza.
15 października 2012 at 07:29Ja kiedyż próbowałam użyć bronzera i wyglądałam jak po samoopalaczu 😀 Trzeba mieć trochę umiejętnożci, bo to nie takie proste.
16 lutego 2017 at 13:53Juz od dlugiego czasu nie uzywam rozu, brazerem fajnie uwydatniam kosci policzkowe.
20 lipca 2017 at 11:14brazer i roz to zupelnie dwa inne kosmetyki 🙂 wedlug mnie lepszy jest brazer, jednak nie kazdemu pasuje 🙂
- AutorOdp.