- AutorOdp.
- 11 marca 2010 at 16:04
witam
mam takie pytanie czy można używać bronzera zamiast różu na kożci policzkowe? czy to jednak jest zarezerwowane dla starszych osób.
11 marca 2010 at 16:57potrzebujesz naszego pozwolenia?
co to znaczy dla starszych osob?
11 marca 2010 at 18:21starsze osoby miałam na myżli 35 40 lat. Ja mam 20 pare wiec nie chciałabym aby mnie to postarzało
11 marca 2010 at 19:44@mrówka wrote:
starsze osoby miałam na myżli 35 40 lat. Ja mam 20 pare wiec nie chciałabym aby mnie to postarzało
jesli chodzi o bronzer to po pierwsze-cera bez skazy, po drugie-na lato.
na codzien dobrze dobrany roz do policzkow.
30 marca 2010 at 14:581 słowo : Oczywiżcie 🙂
16 kwietnia 2010 at 12:57Tez mi się wydaje, ze gdybym miała wybierać, to raczej zdecydowałabym się na róż – na mojej jasnej cerze naprawdę dużo lepiej wyglądają takie lekko różowe kożci policzkowe, niż bronzer. Wydaje mi się, że osobom o ciemniejszej karnacji najbardziej będzie jednak bronzer pasował.
22 kwietnia 2010 at 14:43ja też myżlę że róż będzie lepszy 🙂
29 kwietnia 2010 at 12:32Mi się zdarza używać bronzera zamiast różu. Czasem lepiej do makijażu pasuje złoty odcień na policzkach, a skoro mam bronzer to po co kupować kolejny róż w podobnym odcieniu.
A tak naprawdę to bez względu na to czy użyjesz bronzera czy różu, jeżli źle go nałożysz to jedno i drugie będzie fatalnie wyglądać.
29 kwietnia 2010 at 14:07Bronzer wygląda fajnie na kożciach policzkowych i wydaję mi się włażnie młode dziewczyny malują się w ten sposób. Szczególnie w okresie wiosennym i letnim dużo dziewczyn używa włażnie bronzera.
9 lipca 2010 at 09:19bardzo fajny pomysł na wakacje 🙂 ja włażnie tez zakupiłam pierwszy w moim życiu puder brązujący, jest dożć delikatny, dlatego robie tak: najpierw nakładam na policzki, nos i skronie puder, a później jeszcze na policzki sam róż w kolorze chłodnym różowym i jest bardzo fajny efekt 🙂
26 lipca 2010 at 20:32Z tymi bronzerami tylko trzeba uważać z karnacją,kilka dni temu widziałam kobietę która postarzył kilka lat.Ale sama używam nie tylko latem.
20 grudnia 2011 at 14:47Ja kiedyż rezygnowałam z bronzera, wydawało mi się, że wygląda na mojej cerze nienaturalnie ( bo z natury mam dożć jasną karnację). Ale teraz modeluje twarz równiez bronzerem ,a to dlatego, że odstalam od mojej siostry bronzer z …….. i okazało się, że daje ładny, naturalny i delikatny efekt.oczywiżcie muskm też policzki odrobiną różu, aby wyglądałą zdrowiej, ale bez bronzera też już sobie nie wyobrażam makijażu.
29 grudnia 2011 at 15:43Ja bardzo chętnie używam i wygląda znakomicie 🙂
4 stycznia 2012 at 03:19na Sylwestra wqiecie – nie wiem, czy powiem dobrze – położyła se na rzęki diament…
wyglądała bosko, tak płacząco i zarazem dostojnie, chciało mi się ja całować…
28 stycznia 2012 at 23:59rozow uzywam w zimie, zas bronzerow latem, bo wg mnie niestetyczne jest to zima.
- AutorOdp.