Brunetki w blond fryzurze

• Autor
    Odp.
  • pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Ja się od zawsze zastanawiałam, aż raz przy rozjażnianiu włosów przed innym farbowaniem zobaczyłam jak wyglądałam w takich wybielonych-żółciutkich włosach i mi się odechciało blondów 😉

Szarotka.Redcart_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

No z dożwiadczenia wiem,że nie wygląda to zbyt dobrze,co prawda dużo zależy również od farby na jaką się zdecydujemy,ale brunetki niech pozostaną brunetkami:)

blackno1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A ja jestem naturalną brunetką, która nie wyobraża sobie nie rozjażniać włosów. Noszę się głownie w czerni, wiec przy ciemnej oprawie głowy wyglądałam jak jeden wielki smutek a moje oczy ginęły w burzy brązowych włosów włosów… Kilku znajomych do dziż mówi mi, że w ciemnych wyglądam zdecydowanie lepiej ale ja jestem innego zdania. Wystarczy nie rysować brwi i efekt jest ok. Poza tym mając blond mogę sobie pozwolić na sezonowe szaleństwa typu niebieskie czy różowe końcówki, które na ciemnych włosach zwyczajnie by nie złapały. Moje włosy trzymają się dobrze, pomimo katowania ich rozjażniaczami. Jedyną zmorą są odrosty, szczególnie że włosy rosną mi wyjątkowo szybko 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Brunetki w blond fryzurze"

Przewiń na górę