- AutorOdp.
- 21 lutego 2007 at 10:09
mysle ze do wszystkiego…
ja je chce do zwyklych spodni… no jesli dlugosc bedzie odpowiednia.. a jak nie to bedzie trzeba uszyc.. 🙂22 lutego 2007 at 22:25Podobają mi sie te złote buciki,są po prostu żliczne 😀
24 kwietnia 2007 at 11:56Ja tam polecam fajne butki: [usunięto_link], kupuje tam od czasu do czasu, szybkie przesyłki, miły sprzedawca.
22 marca 2009 at 18:53Druga propozycja była całkiem przyzwoita;) Pierwsza niestety mi się nie otworzyła (coż często mam ten problem). Jeżeli szukasz butów do codziennego użytku, to zajrzyj na stronkę 1buta. Tam jest wiele propozycji butów sportowych, pół-sportowych, bardziej eleganckich… Mi bardzo podobają się takie
[usunięto_link]7 kwietnia 2009 at 00:36Ja najbardziej lubie adidasy oldschoole :] Super wygodne i stylowe buty:)
16 kwietnia 2009 at 10:17ja kupuje sobie reeboki freestyle, bardzo mi się podobają, nie mogę się tylko zdecydować które sobie kupić, bo jest ich duży wybór i kolorów i wzorów, oto tylko niektóre z nich
23 kwietnia 2009 at 15:15Te reeboki są super!! Też bym nie wiedziała na który kolor się zdecydować, bo wszystkie są w takich fajnych pastelowych odcieniach. Ja ostatnio też sobie fajne buty znalazłam [usunięto_link] Już zamówiłam i czekam na nie niecierpliwie 😀
28 kwietnia 2009 at 08:09jak dla mnie okropne, zupelnie nie moj styl. jakos nie rozumiem tej mody.
7 maja 2009 at 11:40to kwestia gustu i co kto lubi, ja lubię adidasy bo są wygodne i dobrze pasują do spodni, a freestyle to powrót mody z lat 80-tych, chodzą w nich nawet gwiazdy filmowe 😀
teraz jak widzę wraca nie tylko moda na buty i ubrania ale też na muzykę z tych lat bo słyszę coraz więcej coverów strarych przebojów28 maja 2009 at 11:42Dokładnie freestyle to legenda. A tegoroczne modele wszyscy kupują, fantastyczne są i mega wygodne 🙂 Ja mam czarne z różowymi paseczkami i jestem bardzo z nich zadowolona.
28 maja 2009 at 14:19Ja tam ze sportowych tylko Reeboki noszę, bo mi się sprawdzają najlepiej.
25 czerwca 2009 at 10:20A co powiecie na takie trampki, najnowsza kolekcja fly generation. Chyba sobie kupię, bo uwielbiam trampki 🙂
[usunięto_link]
[usunięto_link]
Są różne kolory czerwone, czarne, szafirowe, szare, białe wszystkie cudne nie wiem które wybrać 🙄
25 czerwca 2009 at 11:02szare nawet fajne 😉
25 czerwca 2009 at 14:00bardzo fajne, mi się podobają najbardziej czerwone
ale czarne albo szare chyba najłatwiej skomponować z innymi ubraniami8 lipca 2009 at 09:25No i kupiłam sobie szare TOP DOWN :D, super są bardzo wygodne i pasują mi do większożci strojów. Polecam Wam!
- AutorOdp.