Cellulit – sposób na wspólną motywację

• Autor
    Odp.
  • krycha78
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Hej 3 dni temu rozpoczęłam walkę z moim cellulitem. Ciężko mi się zmotywować do ćwiczeń, masaży i diety jakie robię, ale znalazłam ciekawy artykuł o tym jak to zrobić. Trzeba sobie wypisać odpowiedzi na pytania które:

– Gdzie masz cellulit i jak i kiedy go zauważyłaż
    – W czym Ci przeszkadza
    – Jak wyglądałoby Twoje życie gdybyż zlikwidowała swój celluli
    – W jakim czasie chciałabyżÂ zlikwidować cellulit

Taką kartkę trzeba sobie wywiesić w widocznym miejscu i codziennie przynajmniej
    raz czytać – to podobno żwietnie motywuje każdego dnia.

Pomyżlałam że zamiast wieszać kartkę w domu wygodniej byłoby zrobić
    wątek gdzie wszystkie możemy też motywować się nawzajem, więc ja piszę o sobie i czekam na wasze wpisy kochane! Damy radę razem!

– Cellulit mam na pupie i udach, zauważyłam go rok temu i najpierw jak był mały to się nie przejmowałam ale teraz się powiększył

– Przeszkadza mi w tym że nie mogę nosić krótkich szortów i bikini

– Jak mi się uda zlikwidować cellulit to wreszcie poczuję się znowu cudownie i atrakcyjnie i będę mogła spokojnie czuć się na plaży

– Chciałabym zlikwidować cellulit w 14 dni do miesiąca

Czekam na Wasze wpisy kochane i razem damy radę!

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Oj, motywacja jednak słaba. Nie wiem, co by mnie najbardziej zmobilizowało – na co dzień tego nie widać i człowiekowi się trochę nie chce…ufff

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Oj, motywacja jednak słaba. Nie wiem, co by mnie najbardziej zmobilizowało – na co dzień tego nie widać i człowiekowi się trochę nie chce…ufff

Jak się nie chce to olej ,najgorzej robić coż wbrew sobie 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Cellulit – sposób na wspólną motywację"

Przewiń na górę