- AutorOdp.
- 28 maja 2010 at 10:54
Hej 3 dni temu rozpoczęłam walkę z moim cellulitem. Ciężko mi się zmotywować do ćwiczeń, masaży i diety jakie robię, ale znalazłam ciekawy artykuł o tym jak to zrobić. Trzeba sobie wypisać odpowiedzi na pytania które:
– Gdzie masz cellulit i jak i kiedy go zauważyłaż
– W czym Ci przeszkadza
– Jak wyglądałoby Twoje życie gdybyż zlikwidowała swój celluli
– W jakim czasie chciałabyżÂ zlikwidować cellulitTaką kartkę trzeba sobie wywiesić w widocznym miejscu i codziennie przynajmniej
raz czytać – to podobno żwietnie motywuje każdego dnia.Pomyżlałam że zamiast wieszać kartkę w domu wygodniej byłoby zrobić
wątek gdzie wszystkie możemy też motywować się nawzajem, więc ja piszę o sobie i czekam na wasze wpisy kochane! Damy radę razem!– Cellulit mam na pupie i udach, zauważyłam go rok temu i najpierw jak był mały to się nie przejmowałam ale teraz się powiększył
– Przeszkadza mi w tym że nie mogę nosić krótkich szortów i bikini
– Jak mi się uda zlikwidować cellulit to wreszcie poczuję się znowu cudownie i atrakcyjnie i będę mogła spokojnie czuć się na plaży
– Chciałabym zlikwidować cellulit w 14 dni do miesiąca
Czekam na Wasze wpisy kochane i razem damy radę!
28 maja 2010 at 12:54Oj, motywacja jednak słaba. Nie wiem, co by mnie najbardziej zmobilizowało – na co dzień tego nie widać i człowiekowi się trochę nie chce…ufff
29 maja 2010 at 00:28[usunięto_link] wrote:
Oj, motywacja jednak słaba. Nie wiem, co by mnie najbardziej zmobilizowało – na co dzień tego nie widać i człowiekowi się trochę nie chce…ufff
Jak się nie chce to olej ,najgorzej robić coż wbrew sobie 😉
- AutorOdp.