• Autor
    Odp.
  • chudzina1987
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam 馃檪

Moze jestem dziwna ale chce przytyc 馃槢 Mam 160cm wzrostu i waze 42 kg choc wizualnie nie widac po mnie zebym bylam wyjatkowo chuda…na co dzien. Nie wiem jakim cudem udalo mi sie dostac sukienke na studniowke (heh, trafilam przypadkiem dzien przed studniowka) i do tego z gorsetem przez co nie wygladalam chudo. W tym roku jets kolejny koszmar- kupno sukienki na sylwestra :/ Ide do knajpy ze znajomymi ale nie bedzie to przesadnie dystyngowana impreza. Uwierzcie mi ze jem za trzech ale od kiedy siegam pamiecia mialam problem z tyciem, wedlug bilansu od 6 r.偶. tyje srednio 1 -1,5 kg na 1-1,5 roku. Ludzie to koszmar !! Przeraza mnie to ze jestem taka chuda bo kazdy ciuch wyglada na mnie jak na wieszaku ;(;(

izzzka
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

szczerze mowiac ja Ci troszke zazdroszcze:P

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mam ten sam problem 馃槙 Moja studni贸wkow膮 sukienke musia艂am przerabiac tak,偶e w gorset to sie chyba nawet osoba o rozmiarze 36 nie wcisnie 馃檪 Dla mnie najwi臋kszym koszmarem jest kupno spodni,bo jestem wysoka i chuda wiec wszyskie spodnie dobre w pasie si臋gaj膮 mi kostek 馃槙 Rownie偶 chcia艂abym przyty膰 ale obawiam si臋,ze to w moim przypadku niemo偶liwe,bo od p贸艂 roku sie staram i moja waga nawet nie drgne艂a 馃檨 Ehhh…marz膮 mi sie bujne krztalty… 馃槈

chudzina1987
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

WarnGirl, spoko, spodnie w moim przypadku to rowniez kosmiczny problem 馃槢 jak ide do sklepu to prosze o jak najmniejsze w pasie, ekspedientki zazwyczaj podaja mi 34-36 gdy ja prosze o 28. Dopiero gdy podnosze bluzke rozumieja o co mi chodzi 馃檪 dlatego zawsze kupuje za dlugie byly byly w pasie ok

subtelna
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 62
    • Sta艂y bywalec

..jedzcie potyrawy ktore zawieraja duzo weglowodanow i bialka a nie takie w ktorych sa puste kalorie…przypomne wam ze wysoki poziom insuliny sprzyja tyciu:) a moze obliczcie sobie ile kalorio powinnyscie zjadac w ciagu dnia i jedzcie ich np 2 razy wiecej – tylko pamietajcie zeby to nie byly puste kalorie;)
    pozdrawiam

farfalla
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 921
    • Zas艂u偶ony

w sumie ja tez mam tak膮 'przypad艂o偶膰’ ale jestem z niej zadowolona poniewa偶 mog臋 je偶膰 duuu偶o a nie tyj臋 tylko to mi idzie gdzie indziej :p Lekarz mi m贸wil, 偶e mam 偶wietn膮 przemian臋 materii, aleto te偶 kiedy偶 si臋 sko艅czy je偶eli dalej b臋d臋 wcina膰 frytki i przestan臋 by膰 aktywna :p ( Cho膰 chyba mi to nie grozi )
    A problem jest tylko jak mam kupi膰 spodnie… hehe… 34 czy 36 pasuj膮 zawsze ale nie na d艂ugo偶膰, bo mam 164 cm wzrostu i cz臋sto musz臋 'podcina膰’ i przerabia膰 ko艅ce lub za d艂ugie spodnie nosi膰 jedynie do obcas贸w. ALe nie narzekam 馃槈

farfalla
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 921
    • Zas艂u偶ony

w sumie ja tez mam tak膮 'przypad艂o偶膰’ ale jestem z niej zadowolona poniewa偶 mog臋 je偶膰 duuu偶o a nie tyj臋 tylko to mi idzie gdzie indziej :p Lekarz mi m贸wil, 偶e mam 偶wietn膮 przemian臋 materii, aleto te偶 kiedy偶 si臋 sko艅czy je偶eli dalej b臋d臋 wcina膰 frytki i przestan臋 by膰 aktywna :p ( Cho膰 chyba mi to nie grozi )
    A problem jest tylko jak mam kupi膰 spodnie… hehe… 34 czy 36 pasuj膮 zawsze ale nie na d艂ugo偶膰, bo mam 164 cm wzrostu i cz臋sto musz臋 'podcina膰’ i przerabia膰 ko艅ce lub za d艂ugie spodnie nosi膰 jedynie do obcas贸w. ALe nie narzekam 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Chce przyty膰!!! ;("

Przewi艅 na g贸r臋