- AutorOdp.
- 4 października 2007 at 20:09
bardzo fascynuje mnie zdobienie paznokci,dziewczyny sluchajcie moze macie jkaies cikeawe stronki temu poswiecone?dokladnie chodzi mi o to by sie wszystkiego nauczyc samemu czytac duzo itd.wszystkie informacje na ten temat.jakie zele kleje dobre jakie lampy itd.jak bedziecie cos mialy piszcie.bebe bardzo wdzieczna wam
4 października 2007 at 20:29[usunięto_link] polecam te stronkę..myslę, że kazdy znajdzie tu cos dla siebie…sama wybieram sie w przyszłym tygodniu na tipsy i mam juz upatrzonych kilka modeli:)
poza tym:
[usunięto_link]
[usunięto_link]31 października 2007 at 20:01jak amsz jakies pytanka to pisz:) zajmuje sie przedluzaniem paznokci metoda zelowa,tipsami 🙂
31 października 2007 at 20:42hejka dzieki:):)vchcialabym wiedziec wszystko:):)jakie zele stosowac jakiej firmy.jakie pedzelki no doslownie wszystko chcialabym sie poprostu zapoznac ztym wszystkim
1 listopada 2007 at 11:45hmm moze najpierw kupilabys sobie jeden z kursow na allegro?chociaz to nie to samo co profesjonalny kurs…wiadomo ze samemu zawsze trudniej sie nauczyc 🙁 ja uzywam zeli z firmy naildesign (zazwyczaj zamawiam z allegro)jestem z nich zadowolona
6 stycznia 2008 at 23:19również zajmuję sie pazurkami dobre są żele sunflower [usunięto_link],,,01,,pl-pln,13994,0.html
7 stycznia 2008 at 06:44ja jestem samouk narazie robie akryle sa dla mnie troszke prostsze a dziewczyny jakie polecacie plyny do czyszczenia pedzelka bo ten co mam jest do bani i akryl mi zasechl na pedzlu:/
7 stycznia 2008 at 12:17Nie wolno zajmować się paznokciami innych kobiet nie mając kursu. Powinnaż się wybrać do dobrej szkoły przedłużania paznokci, tam nauczą Cię wszystkiego jeżli chodzi o budowę paznokci, choroby, dezynfekcję narzedzi, sposoby przedłużania i zdobienia. Nie mając kursu mozesz innym osobom zrobić więcej krzywdy niż pożytku.
Do Was dziewczyny. Nie pozwalajcie amatorkom „tipsiarkom” zajmować się swoimi dłońmi. Każda szanująca się stylistka paznokci ma w swoim posiadaniu dyplom, o który możecie zapytać.
Płacąc nie małe pieniądze za usługi tego rodzaju powinny być one wykonywane na wysokim poziomie. Począwszy od dezynfekcji rąk, wysterylizowanych narzędzi, jednoradowych pilników itd. Nie dajcie się robić w balona!
7 stycznia 2008 at 13:10[usunięto_link] wrote:
Nie wolno zajmować się paznokciami innych kobiet nie mając kursu. Powinnaż się wybrać do dobrej szkoły przedłużania paznokci, tam nauczą Cię wszystkiego jeżli chodzi o budowę paznokci, choroby, dezynfekcję narzedzi, sposoby przedłużania i zdobienia. Nie mając kursu mozesz innym osobom zrobić więcej krzywdy niż pożytku.
Do Was dziewczyny. Nie pozwalajcie amatorkom „tipsiarkom” zajmować się swoimi dłońmi. Każda szanująca się stylistka paznokci ma w swoim posiadaniu dyplom, o który możecie zapytać.
Płacąc nie małe pieniądze za usługi tego rodzaju powinny być one wykonywane na wysokim poziomie. Począwszy od dezynfekcji rąk, wysterylizowanych narzędzi, jednoradowych pilników itd. Nie dajcie się robić w balona!
masz racje ,ale koleżanka nie napisała że ma klientki,a może uczy się na własne potrzeby….
powiem wam z własnego dożwiadczenia ,że wiele kobiet z porządnymi kursami maja ogromne braki ,a dyplom to nie wszystko ,bo kobietki pracujace w salonach robą takie poaznokcie ,że masakra…nie wszystkie oczywiżcie ,ale jest wiele psełdo stylistek…
i o wszytko na wstepie lepiej pytać…7 stycznia 2008 at 13:35no wlasnie nei napisalam ze mam klientki robie to dla siebie a to ze jednorazowe pilniki sie uzywa to pierwsze slysze a poza ty to juz duzo razy robilam sobie u kosmetyczki ze mozna cos podpatrzec zadna sztuka
- AutorOdp.