chlopak do calowania jedynie na imprezie

• Autor
    Odp.
  • cropka
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

hej, zbliza sie impreza , na ktorej bedzie moj byly. zerwalismy 4 lata temu, ale nie potrafimy zyc bez siebie. nie wiem czy po alkoholu nie zblize sie do niego, bo ja nie moge znim byc juz i tak;/

dustin
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Hmm, żmiesznie trochę, no ale trzeba się bawić, jeżli to nikomu nie przeszkadza 😀

ola1985
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 38
    • Bywalec

proponuje nie pić….albo tyle żeby móc się kontrolować, jak by nie było na takiej imprezie możesz poznąć kogoż nowego, a takie zachowanie ,,odtrasza” kandydatów

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Wlażciwie to prawa. Wydaje mi się,że podczas takich pocałunków jest to negatywnie odbierane przez reszte towarzystwa,albo może pij mniej,żeby miec humorek i żwiadomosc tego co robisz.

kolo1929
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

zostancie partnerami do seksu…

grzmotke
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

proponuje nie pić lub zabrac na impreze kolezanke która pomoze ci się kontrolować

pinkiboy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Jak mówi przysłowie: Kobieta pijana, du…a sprzedana. A przysłowia mili Państwo są mądrożcią narodów.

ciotka_waliwandrova
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Jest takie mądre przysłowie u nas „Jak s*** nie da to pies nie weźnie”

Beacia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Dziwny problem. Z jednej strony przejmujesz się, że zrobisz głupstwo, z drugiej, jeżli wynikłaby taka sytuacja, nie p****ęłabyż się tym, a co więcej, nie wpłynęłaby ona na wasze relacje. wg mnie powinnaż bawić się jedynie w swoim towarzystwie, tzn. tym, z którym przyjdziesz i nie oglądała na niego. Zapewne jest typem gożcia, który nie przejmuje się uczuciami innych kobiet i jeżeli coż byż sobie wyobraziła podczas tego wieczoru, to co byłoby dalej? Na pewno nie wpłynęłaby ta sytuacja dobrze na twoje poczucie własnej wartożci. Odpużć, zerwaliżcie 4 lata temu i jest to zamierzchła przeszłożć. Nie powinnaż wspominać to, co już było i nie wróci. Nie pij za wiele, trzymaj się swoich koleżanek i uważaj na szklanki . Baw się dobrze.

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Nie bardzo Cię rozumiem bo ja wolałabym się całować z kimż innym niż z byłym 😉 Takie zachowanie odstrasza potencjalnych zainteresowanych Twoją osobą, więc czy warto? Fajnie jest poznać kogoż nowego i mieć szansę na rozwinięcie znajomożci.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " chlopak do calowania jedynie na imprezie"

Przewiń na górę