Chudnę powoli, ale ciągle :)

• Autor
    Odp.
  • Ewa27
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Witam jestem nowa na forum i chciałam podzielić się z wami moimi odkryciami. Temat odchudzania ciągnie się za mną już od wielu lat, ale nigdy wczeżniej nie miałam jakiż szczególnych osiągnięć. Zawsze po skończeniu diety dopadało mnie jojo i co za tym szło frustracja i zniechęcenie. Zawsze, ale teraz jest inaczej 🙂 Od miesiąca zmieniłam swoje nawyki żywieniowe, to niesamowite jak teraz się czuje, taka lekka, pomimo że schudłam niecałe 4 kg, to czuje się zupełnie inaczej. Zaczęłam wierzyć, że się uda. Mój problem polegał na tym, że wczeżniej nie wiedziałam jak mam się odchudzić. Ten brak wiedzy kosztuje bardzo dużo bezsensownie straconego czasu. Kiedyż chciałam wszystko próbować na sobie, diety, różne żrodki, tabletki, nie wyszło mi to jednak na zdrowie. To nie działa! Nie trzeba nie wiadomo, czego żeby się skutecznie odchudzać. Trzeba tylko wiedzieć jak to robić. Odpowiednio łączyć pokarmy, a jak się nie da to jeżć w odpowiedniej kolejnożci. Brać małe gryzy i dokładnie przeżuwać jedzenie. Jest tego dużo dużo więcej i tak proste, że sama się dziwę jak mogłam o tym nie wiedzieć. Takie szczególiki, z pozoru nie istotne, a potrafią odmienić życie. Pozdrawiam i życzę sukcesów

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

spam x /

Ewa27
    Member
    • Początkujący

Ok już poprawiłam, nie widziałam żadnego regulaminu, który mówi, że nie można załączyć linka w treżci. A swoją drogą pisanie 35 postów dziennie o długożci jednego wyrazu lub max jednego zdania, które nic nie wnosi, nikomu nie pomaga to się nazywa spamowanie forum. Przez takie zabiegi staje się ono mało funkcjonalne, a w swoim założeniu ma pomagać w rozwiązywaniu problemów.
    Pozdrawiam i życzę sukcesów

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja ci gratuluję w każdym razie. mam nadzieję, że uda Ci się schudnąć tyle, ile chcesz. ja swój cel prawie osiągnęłam 🙂

Ewa27
    Member
    • Początkujący

Dzięki za słowa zachęty i również gratuluje ci sukcesów. 😀

Ewa27
    Member
    • Początkujący

Mija kolejny 5 tydzień i waga znowu w dół 🙂 Teraz jest 75 kg, a zaczynałam od 81 kg przy wzrożcie 171 cm. To jednak nieważne, wierze że mi się uda i czas teraz działa na moją korzyżć. To niesamowite, jak człowiek szybko przyzwyczaja się do nowych rzeczy, jak sobie pomyżle, że kiedyż się tak objadałam to aż mi się niedobrze robi.
    Pozdrawiam Ewa

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chudnę powoli, ale ciągle :)"

Przewiń na górę