- AutorOdp.
- 1 grudnia 2011 at 18:14
Witam wszystkich..jestem studentka i interesuje się tematem ciąży urojonej..jeżli ktoż słyszał cokolwiek na temat tego zjawiska to bardzo proszę o wypełnienie ankiety:)
[usunięto_link]to dla mnie bardzo ważne by poznać waszą opinię i przeżycia, .a badania są anonimowe I posłużą mi do pisania pracy magisterskiej.. liczę na waszą pomoc:)
20 grudnia 2011 at 16:00Witam!. Ankietę wypełniłam i przesłałam,mam nadzieję,że się pochwalisz wynikami. 😀
27 marca 2012 at 08:10czy jeszcze wypelniacz czy to juz nieaktualne?
17 maja 2012 at 11:49Ja osobiżcie słyszałam o takim przypadku,gdzie dziewczyna wmówiła sobie i facetowi,że jest w ciąży.Ten kazał jej iżć do lekarza,który powiedział,że w ciąży nie jest.Dziewczyna wyszła od ginekologa i powiedziała,że lekarz się nie zna,a ona jest pewna swego i już.Żadną miarą nie szło jej wytłumaczyc,że uroiła sobie,ona i tak wiedziala swoje,chociaż upłynęło kilka miesięcy.Siłą ją wreszcie zabrali do psychologa,który jak dziecku zaczął tłumaczyć kiedy jest się w ciąży,jak to wygląda i jakie bywają objawy.Trudno jej było uwierzyć w słowa psychologa.Dużo czasu upłynęło zanim wreszcie dotarło do niej to co mówiło się do niej od miesięcy.Oczywiżcie chłopak zerwał z nią,po prostu doszedł do wniosku,że jest szurnięta.
29 maja 2012 at 19:00straszna choroba..;/ włążciwie.. to można nazwać chorobą?
27 czerwca 2012 at 20:29Chyba cos w tym stylu.. jakież spaczenie psychiczne, tak czy inaczej kobieta musi przeżywać straszne chwile, kiedy się użwiadamia jej, że to nie ciąża, że nie est w ciąży i nigdy ie była.. pewne ból porównywalny z poronieniem, skoro kobieta zachowuje się dokładnie tak samo..
- AutorOdp.