- AutorOdp.
- 18 grudnia 2010 at 15:59
dzięki wernona, ale dziż po parogodzinnej próbie samego wybierania wycinków gazet musiałam się poddać bo mi kompletnie nie wychodziło. Myżlę, że problemem było włażnie to, że nie miałam ciekawych gazet, gdzie byłyby jakież fajne zdjęcia:/
18 grudnia 2010 at 17:51Słuchajcie moze nie zaczynajmy jak Dettmer od razu z górnej półki, tylko poćwiczmy coż mniej skomplikowanego może tutaj znajdziecie trochę inspiracji [usunięto_link]
18 grudnia 2010 at 20:13świetnie,że trafiłam na ten wątek.To jest niesamowite.Chyba ćwiczy cierpliwożć?:)
18 grudnia 2010 at 20:43Jak wyjdzie Wam cos ciekawego z tym rzeźbieniem w papierze to dajcie znać, może sama się skuszę 😉 Pomysł oryginalny, wystarczy troche wyobraźni i gazet 🙂
19 grudnia 2010 at 01:04[usunięto_link] wrote:
Dettmer podobno wykorzystał do tego, aż 12 egzemplarzy czasopisma,
a ja głupia myżlałam, że z jednego pisma takie ładne dzieło zrobił
😆
wciąż mnie ciekawi technika nakładania/spiętrzania tych wycinanych warstw, żeby zachowały sens…19 grudnia 2010 at 17:57Jeżli ciekawi Cię sposób pracy Dettmera to przeczytaj ten artykuł [usunięto_link]
i dowiesz się jak powstało dzieło19 grudnia 2010 at 20:47Muszę sie przyznać, że musiałam oglądać kilka razy ten filmik jak powstawało dzieło, żeby zrozumieć co on tak naprawdę zrobił, bo to nie jest dzieło bez znaczenia.
25 grudnia 2010 at 22:46ja myżlę, że fajnie by wyglądało połączenie wycinanych i nakładanych na siebie zdjęć
ze słowem pisanym…można by było jakież motto/przekaz umieżcić…28 grudnia 2010 at 14:47sposób wykonania prac z papieru”koszyczki z papieru”[usunięto_link]
- AutorOdp.