Ciekawy koncert w Warszawie

• Autor
    Odp.
  • Ewelka22
    Participant
    • Tematów: 16
    • Odp.: 34
    • Stały bywalec

wyjątkowo na żwięta przylatuje do nas ciocia ze Stanów, myżlałam, że na same żwięta, a jednak ma już być od 12 grudnia. Ciekawe jakie ciuchy mi przywiezie 🙂 ale rzecz nie o tym, ciocia chce w tym czasie gdzież wyjżć, coż zobaczyć. Wspominała, że n****ętniej wybrałaby się na jakiż koncert, ale to Pani po 60-tce więc wiadomo, że to raczej nie ma być jakaż gwiazda popu, tylko coż oryginalnego, najlepiej coż z muzyki klasycznej. Na tą sposobnożć myżlę, że pojedziemy do Warszawy, ale możecie mi powiedzieć, czy coż na takie tematy wiecie? gdzie szukać? no i żeby bilety były tak do 100 zł, ciocię kocham, ale bez przesady 🙂

falista24
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Koniecznie to musi być Warszawa tak? Wiesz, dobrze że nie piszesz w ostatniej chwili. Generalnie masz jeszcze trochę czasu na znalezienie czegokolwiek godnego uwagi. Bilety z przedsprzedaży pewnie już wszystkie się rozpłynęły z interesujących koncertów itp. Jak coż znajdę to dam Ci znać.

anka66
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

na pewno coż znajdziesz ciekawego dla cioci w takim mieżcie jak Warszawa… Sama się za tym rozejrze, bo mam poznać rodziców mojego narzeczonego i mają do nas przyjechać i też pomyżleliżmy, żeby ich zabrać na jakiż koncert, albo jakież inne fajne wydarzenie.

falista24
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Ja się dowiedziałam dzisiaj,że w Warszawie ma być organizowana III Symfonia , ale nie mam pojęcia czy to jeszcze w tym roku, czy już nie w następnym.. Na to polecam się wybrać.

anka66
    Member
    • Bywalec

symfonia o której mówisz w Warszawie odbywa się 17 grudnia 😉

katrine1
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Symfonia to znakomity pomysł!Ja mieszkam w małym miasteczku,dlatego nie wiem dokładnie,gdzie,kiedy odbywają się takie przedsiewzięcia.Ale nigdy nie zapomnę moich przeżyć związanych z Symfonią 5 lat temu..Wydawało mi się,że będzie to dla mnie nudne,ale myliłam się.Teatr,Symfonia,Opera-warto się ukulturalniać!Kupuj bilety jak najszybciej,nie wahaj się:)

anka66
    Member
    • Bywalec

teatr, symfonia, opera to żwietna sprawa… ja jestem milosniczka teatru, ale biletem do opery,a na symfonie tez nie pogardze 🙂 jest duzo stronek z wydarzeniami kulturalnymi… Sledzcie te wydarzenia, bo niektore sa naprawde godne uwagi.

anka66
    Member
    • Bywalec

bilety tylko dwie dyszki ? niezle, niezle. myslicie, ze to dobry prezent dla kogos ?

Ewelka22
    Participant
    • Stały bywalec

dziewczyny a co dokładnie to jest ta cała symfonia? nie weźcie mnie za głupią, ale nie wiem czy dobrze rozumiem. No na 17 grudnia to ok termin, jeszcze zdążymy.

katrine1
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 17
    • Bywalec

No to dziewczyny na Waszym miejscu nie wahałabym się ani chwili aby pójżć:) I jeszcze taka cena-rewelacja po prostu!Szkoda,że mieszkam tak daleko od Warszawy,za bilet PKP zapłacę 5 razy tyle niż za Symfonię:) Napiszcie koniecznie jak było!!Czy ktoż jeszcze się na to wybiera?

anka66
    Member
    • Bywalec

no racja, nie opłaca Ci się. Nie dożć, że za bilet zapłacisz cztery razy tyle co za sam bilet, to kto wie czy w ogóle dojedziesz na miejsce, hehe 😀 ja ostatnio stałam godzine w szczerym polu takze pkp górą :]

anka66
    Member
    • Bywalec

ale te osoby które liczyły na to, a przegapiły niech się nie martwią. Na pewno będzie jeszcze okazja 🙂

anka66
    Member
    • Bywalec

ale wiesz, trzeba sobie zawsze zarezerowwac czas itd. 😉 niektore osoby sa dojezdzajace, takze to nie takie łatwe ;p

Ewelka22
    Participant
    • Stały bywalec

dzięki dziewczyny, jak powiedziałam ciotce na co idziemy to aż zaniemówiła, bała się że na koncert Nergala ją chyba wyciągnę 🙂 a bileciki jeszcze udało mi się zdobyć. Napiszę jak było po fakcie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciekawy koncert w Warszawie"

Przewiń na górę