- AutorOdp.
- 8 grudnia 2011 at 21:15
wyjątkowo na żwięta przylatuje do nas ciocia ze Stanów, myżlałam, że na same żwięta, a jednak ma już być od 12 grudnia. Ciekawe jakie ciuchy mi przywiezie 🙂 ale rzecz nie o tym, ciocia chce w tym czasie gdzież wyjżć, coż zobaczyć. Wspominała, że n****ętniej wybrałaby się na jakiż koncert, ale to Pani po 60-tce więc wiadomo, że to raczej nie ma być jakaż gwiazda popu, tylko coż oryginalnego, najlepiej coż z muzyki klasycznej. Na tą sposobnożć myżlę, że pojedziemy do Warszawy, ale możecie mi powiedzieć, czy coż na takie tematy wiecie? gdzie szukać? no i żeby bilety były tak do 100 zł, ciocię kocham, ale bez przesady 🙂
8 grudnia 2011 at 22:57Koniecznie to musi być Warszawa tak? Wiesz, dobrze że nie piszesz w ostatniej chwili. Generalnie masz jeszcze trochę czasu na znalezienie czegokolwiek godnego uwagi. Bilety z przedsprzedaży pewnie już wszystkie się rozpłynęły z interesujących koncertów itp. Jak coż znajdę to dam Ci znać.
9 grudnia 2011 at 12:58na pewno coż znajdziesz ciekawego dla cioci w takim mieżcie jak Warszawa… Sama się za tym rozejrze, bo mam poznać rodziców mojego narzeczonego i mają do nas przyjechać i też pomyżleliżmy, żeby ich zabrać na jakiż koncert, albo jakież inne fajne wydarzenie.
9 grudnia 2011 at 22:48Ja się dowiedziałam dzisiaj,że w Warszawie ma być organizowana III Symfonia , ale nie mam pojęcia czy to jeszcze w tym roku, czy już nie w następnym.. Na to polecam się wybrać.
10 grudnia 2011 at 17:43symfonia o której mówisz w Warszawie odbywa się 17 grudnia 😉
12 grudnia 2011 at 19:37Symfonia to znakomity pomysł!Ja mieszkam w małym miasteczku,dlatego nie wiem dokładnie,gdzie,kiedy odbywają się takie przedsiewzięcia.Ale nigdy nie zapomnę moich przeżyć związanych z Symfonią 5 lat temu..Wydawało mi się,że będzie to dla mnie nudne,ale myliłam się.Teatr,Symfonia,Opera-warto się ukulturalniać!Kupuj bilety jak najszybciej,nie wahaj się:)
12 grudnia 2011 at 20:36teatr, symfonia, opera to żwietna sprawa… ja jestem milosniczka teatru, ale biletem do opery,a na symfonie tez nie pogardze 🙂 jest duzo stronek z wydarzeniami kulturalnymi… Sledzcie te wydarzenia, bo niektore sa naprawde godne uwagi.
13 grudnia 2011 at 16:17bilety tylko dwie dyszki ? niezle, niezle. myslicie, ze to dobry prezent dla kogos ?
13 grudnia 2011 at 18:46dziewczyny a co dokładnie to jest ta cała symfonia? nie weźcie mnie za głupią, ale nie wiem czy dobrze rozumiem. No na 17 grudnia to ok termin, jeszcze zdążymy.
14 grudnia 2011 at 17:00No to dziewczyny na Waszym miejscu nie wahałabym się ani chwili aby pójżć:) I jeszcze taka cena-rewelacja po prostu!Szkoda,że mieszkam tak daleko od Warszawy,za bilet PKP zapłacę 5 razy tyle niż za Symfonię:) Napiszcie koniecznie jak było!!Czy ktoż jeszcze się na to wybiera?
14 grudnia 2011 at 17:10no racja, nie opłaca Ci się. Nie dożć, że za bilet zapłacisz cztery razy tyle co za sam bilet, to kto wie czy w ogóle dojedziesz na miejsce, hehe 😀 ja ostatnio stałam godzine w szczerym polu takze pkp górą :]
15 grudnia 2011 at 15:03ale te osoby które liczyły na to, a przegapiły niech się nie martwią. Na pewno będzie jeszcze okazja 🙂
16 grudnia 2011 at 15:04ale wiesz, trzeba sobie zawsze zarezerowwac czas itd. 😉 niektore osoby sa dojezdzajace, takze to nie takie łatwe ;p
16 grudnia 2011 at 15:27dzięki dziewczyny, jak powiedziałam ciotce na co idziemy to aż zaniemówiła, bała się że na koncert Nergala ją chyba wyciągnę 🙂 a bileciki jeszcze udało mi się zdobyć. Napiszę jak było po fakcie.
- AutorOdp.