- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 8 miesięcy temu przez
Magdus.
- AutorWpisy
- 20 września 2007 o 13:52 #2215
Nie wiem jakos takos wpadl mi taki temat do lba . 😆 otoz chodzi mi oto , co czujecie gdy otacza Was ciemnosc? Chodzi mi o emocje np strach, niepewnosc itp. ( nie mam na mysli braku pradu ,czyli brak swiatla 😉 ).
No to zapraszam do pisania… 😀20 września 2007 o 14:05 #84483Hm.. To żależy, czy jestem np. w domu sama, czy z kimż.. jeżli sama to się trochę boję, lecz kiedy jest osoba towarzysząca to nie.. na dworzu jeżli byłabym z kimż, przy kim czułabym się bezpiecznie to się nie boję 😀
22 września 2007 o 09:36 #84484to zalezy od sytuacji…
ja mam zbyt bujna wyobraznie wiec nie przepadam za ciemnosciami 😛22 września 2007 o 18:13 #84485Czasem wyobrażam sobie różne straszne rzeczy :/
22 września 2007 o 19:09 #84486nie ciemnożci sie nie boje…
chyba raz w życiu gdy poszłam bo bratowa.. bo sie pokłóciła z moim bratem.. nad wisłe.. i weszłam w taka ciemnożć.. ze aż mi ciary przeszły.. i powiedziałam sama w sobie PANIE BOŻE TRZYMAJ MNIE W OPIECE! tak to sie nie boje 🙂22 września 2007 o 19:32 #84487Kiedy leże w łożeczku po ciemku łatwiej jest mi zebrać mysli, lepiej sie odpoczywa, relaksuje…marzy 😉 Kiedy wracam późnymi nocami skądż, nie raz zdarza mi sie odskoczyć na dźwiek jakiegos niespodziewanego hałasu a na pleckach poczuc dreszcz…wrrrr 😕 …nie lubię tego uczucia. Czasem idąc pustymi ulicami rozkoszuje sie zapachem użpionego miasta, usmiecham sie do siebie i czuję sie….wolna. A kiedy na dodatek na niebie gwiazd mnóstwo, kiedy księżyc żwieci…ehhh…to wtedy można sie zupełnie zapomnieć. To tak jakby noc miała w sobie jakąż moc, tajemniczą siłe.. 😉
22 września 2007 o 20:08 #84488Nie lubię ciemnożci. Zbyt bujną wyobraźnię mam i wyobrażam sobie wtedy niestworzone rzeczy… 😕
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.