Co jeszcze na tą żcianę?

• Autor
    Odp.
  • majka_em
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Hej!

Potrzebuję małej pomocy przy aranżacji żciany w sypialni. Kupiłam jakiż czas temu na aukcji internetowej taką naklejkę, ale długo nie miałam na nią pomysłu. W niedzielę się zebrałam i pomalowałam żcianę na szaro ( żnieżką). Malowałam tylko tą jedną, szybko mi poszło, 4 godziny ( razem ze schnięciem) i było po remoncie. Nie wiem tylko co jeszcze mogłoby się tam pojawić. Może jakież białe półki na których stanęłyby jakież zdjęcia. Poduszki i kapę mam kolorowe. Doradźcie coż, nie chcę przesadzić.

Modzio
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Nie wiem czy coż jeszcze tam dorzucić, ale jak już to jakież białe półki, widziałam kiedyż tak fantazyjnie zakręcane coż na kształt żlimaka albo falowane:)

majka_em
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Stwierdziłam, że chyba odżwieżę tą różową żcianę jeszcze. śnieżka ma fajny kolor „różowa altanka” czy coż takiego, zmienię kapę na taką jednokolorową i dam biało różowe poduszki.

Hulka
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Nie wiem jaki to odcień ale jak dla mnie jest kolorystycznie nudno. Na pewno zmieniłabym tę drugą żcianę. Nie gryzie ci się obraz ze żcianą? Mnie bardzo. Druga żciana na ładny intensywny kolor, plus ładne zielone rożliny – przecież ptaki lubią „drzewa”.

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Dosyć monotonne,ale wydaje mi się ze całożć prezentuje się całkiem przyzwoicie i nie musisz dawać niczego więcej na silę aby zapchać żciane bo pomniejszysz także pokój.

Ma23
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Szukam czegoż nowego do pokoju dziecięcego, ale nie fiolet.

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

ścianę możesz juz zostawić,widze że jest tam jakiż rysunek i sam kolor,nie potrzeba niczego więcej,ewentualnie to co proponuję to całożć nowej fototapety.

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Ja w ogóle zmieniłabym kolor żciany bo jest dosyć wyblakły,spróbuj zamalować słonecznikowym,wtedy od razu w pokoju będzie jażniej,odżwieżysz go a przy okazji nada on pozytywnych emocji osobom które będą tam przebywać.

JustynaUnito
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

A myżlałaż może o naklejeniu tam fototapety? Jest to teraz bardzo modny sposób na dekorację wnętrz, żwietnie to wygląda.

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Mi także wydaje się że fototapeta to odpowiednia dekoracja jeżeli za wszelką cenę chcesz ukryć ten szablon malarski. Ewentualnie zamalować na inny kolor,ale to już kwestia gustu,stylu.

zabka25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ja bym zamocowała jakież kwiatki na żcianie. Myżlę, że mogłoby to dożć fajnie wyglądać.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co jeszcze na tą żcianę?"

Przewiń na górę