- AutorOdp.
- 2 sierpnia 2010 at 18:39
Niedawno założyłam serwis dla kobiet o rozwoju osobistym i ciekawostkach psychologicznych, jak być szczężliwą…. Chciałabym abyżcie powiedziałby czy wam się podoba, co byżcie w nim zmieniły… Na razie mało osób tu zagląda, prawie wcale i to mnie martwi. Ale założyłam go dopiero miesiąc temu. Na razie nie mam czasu go pozycjonować. Chciałabym zmienić też szablon ale na razie mam problemy z kupieniem takiego szablonu na serwisie zagranicznymi w ogóle sama uczę się jak majstrować trochę w tych szablonach. Co o tym myżlicie? Czasem mam chwilę zwątpienia. Może wesprze mnie ktoż? Link do serwisu jest w stopce. 🙂
3 sierpnia 2010 at 07:20Zmieniłam obrazek i trochę treżć… Dziękuję za rady. Proszę o inne opinie
3 sierpnia 2010 at 07:30Szata graficzna podoba mi się… Jest przejrzyżcie i jest OKI.
EDIT:kowal2
3 sierpnia 2010 at 07:33Podoba mi się stronka, musiałaż włożyć w nią dużo pracy. Ja np. uczę się html od trzech tyg i moje efekty są o wiele bardziej mizerne… a ta cała pfff, niech sobie stworzy lepszą stronkę jak jest taka bystra… Uznanie, stronka ładna, ciekawe artykuły – będę ją sobie czytał 🙂
3 sierpnia 2010 at 08:20Dobrze Izaczek 🙂 warto tak sobie milej pisać. Pozdrowionka:)
3 sierpnia 2010 at 08:32Tak naprawdę to wzięłam sobie gotowy szablon ze strony templatki do joomla 1.5. Na razie umiem tylko instalować sobie joomla i zarządzać tym cms, choć jeszcze nie do końca… Uczę się też dokonywać zmian w szablonach, ale na razie w tym jeszcze nic nie zmieniałam. Chciałabym kupić sobie tai szablon z zagranicznej strony za 180 zł ale na razie nie wiem jak za niego zapłacić. Dziękuję bardzo za miłe odpowiedzi 🙂
3 sierpnia 2010 at 09:29Mam pay play, tz. w banku nic nie załatwiałam, tylko sobie przez internet konto założyłam, ale tam pisze, że trzeba podać numer karty kredytowej Visa, a ja mam zwykłą visa
3 sierpnia 2010 at 18:01Izaczek fajny masz ten blog, tylko że mnie nie interesują takie tematy
3 sierpnia 2010 at 20:08Nie jestem, a kto to jest?
9 sierpnia 2010 at 21:21Co myżlicie o moim serwisie? Podoba wam się? Czasami mam chwilę zwątpienia… Zamierzam umieszczać w nim wyniki ankiet, które przeprowadzam na forach. Na razie wstawiłam ankiety na wizazu. Tutaj też bym chciała. Ale pomyżlę o tm jutro 🙂 Idę sobie do łóżeczka papulki
10 sierpnia 2010 at 15:18Jesli ktos szuka takich informacji to penie twoj serwis jest ok mnie nie zachwycil ale moze tez dlatego ze nie szukam takich wiesci …a moze poprostu do mnie nie przemowil….ale chwala za checi i prace warto zawsze cos robic jezeli tylko sprawia ci to przyjemnosc
10 sierpnia 2010 at 17:17Włażciwe słowo serwis:)Tak wpażć na chwilę jak na kawę:)
- AutorOdp.