Co myżlicie o moim serwisie?

• Autor
    Odp.
  • panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Niedawno założyłam serwis dla kobiet o rozwoju osobistym i ciekawostkach psychologicznych, jak być szczężliwą…. Chciałabym abyżcie powiedziałby czy wam się podoba, co byżcie w nim zmieniły… Na razie mało osób tu zagląda, prawie wcale i to mnie martwi. Ale założyłam go dopiero miesiąc temu. Na razie nie mam czasu go pozycjonować. Chciałabym zmienić też szablon ale na razie mam problemy z kupieniem takiego szablonu na serwisie zagranicznymi w ogóle sama uczę się jak majstrować trochę w tych szablonach. Co o tym myżlicie? Czasem mam chwilę zwątpienia. Może wesprze mnie ktoż? Link do serwisu jest w stopce. 🙂

panna zuzanna
    Member
    • Stały bywalec

Zmieniłam obrazek i trochę treżć… Dziękuję za rady. Proszę o inne opinie

faranek22
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

Szata graficzna podoba mi się… Jest przejrzyżcie i jest OKI.

EDIT:kowal2

meryksymianin
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Podoba mi się stronka, musiałaż włożyć w nią dużo pracy. Ja np. uczę się html od trzech tyg i moje efekty są o wiele bardziej mizerne… a ta cała pfff, niech sobie stworzy lepszą stronkę jak jest taka bystra… Uznanie, stronka ładna, ciekawe artykuły – będę ją sobie czytał 🙂

meryksymianin
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Dobrze Izaczek 🙂 warto tak sobie milej pisać. Pozdrowionka:)

panna zuzanna
    Member
    • Stały bywalec

Tak naprawdę to wzięłam sobie gotowy szablon ze strony templatki do joomla 1.5. Na razie umiem tylko instalować sobie joomla i zarządzać tym cms, choć jeszcze nie do końca… Uczę się też dokonywać zmian w szablonach, ale na razie w tym jeszcze nic nie zmieniałam. Chciałabym kupić sobie tai szablon z zagranicznej strony za 180 zł ale na razie nie wiem jak za niego zapłacić. Dziękuję bardzo za miłe odpowiedzi 🙂

panna zuzanna
    Member
    • Stały bywalec

Mam pay play, tz. w banku nic nie załatwiałam, tylko sobie przez internet konto założyłam, ale tam pisze, że trzeba podać numer karty kredytowej Visa, a ja mam zwykłą visa

panna zuzanna
    Member
    • Stały bywalec

Izaczek fajny masz ten blog, tylko że mnie nie interesują takie tematy

panna zuzanna
    Member
    • Stały bywalec

Nie jestem, a kto to jest?

panna zuzanna
    Member
    • Stały bywalec

Co myżlicie o moim serwisie? Podoba wam się? Czasami mam chwilę zwątpienia… Zamierzam umieszczać w nim wyniki ankiet, które przeprowadzam na forach. Na razie wstawiłam ankiety na wizazu. Tutaj też bym chciała. Ale pomyżlę o tm jutro 🙂 Idę sobie do łóżeczka papulki

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Jesli ktos szuka takich informacji to penie twoj serwis jest ok mnie nie zachwycil ale moze tez dlatego ze nie szukam takich wiesci …a moze poprostu do mnie nie przemowil….ale chwala za checi i prace warto zawsze cos robic jezeli tylko sprawia ci to przyjemnosc

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Włażciwe słowo serwis:)Tak wpażć na chwilę jak na kawę:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co myżlicie o moim serwisie?"

Przewiń na górę