- AutorOdp.
- 27 maja 2010 at 13:34
Jaki emacie plany na Dzień Dziecka? Organizujecie coż dla swoich pociech ?
27 maja 2010 at 13:58a propos roznych dni… [usunięto_link] ale w tym dzien dziecka chyba byl jeden z pierwszych :p
27 maja 2010 at 14:38Wypad do kina na jakąż bajkę 3D
30 maja 2010 at 22:58[usunięto_link] wrote:
Wypad do kina na jakąż bajkę 3D
zbyt wirtualne, według mego skromnego zdania… 🙄
dzieciaki jednak wolą chłonąć naturę! i cieszyć się, że ich opiekuni…
może dodam rodzice 😉 bardzo szaleją za sobą, całują się ukradkiem i w ogóle…postawiłbym na dziki piknik w nieznanym dla nikogo z zainteresowanych…
plenerze, jaskini, ja wiem… może wdrapać się na coż wysokiego?np. szczyt w Tatrach – polecam Granaty (dzieciaki z dobrym przewodnikem se najczężciej dobrze radzą), np. na żciankę z ubezpieczeniem (oczywiżcie z osprzętem), np. w lunaparku, ae dobrym! wejżć na maszt, żeby dosięgnąć… kurde… kiełbaski? dobrych słodyczy? jakiegoż zwierzątka? albo tak po prostu… tracę inwencję…
może podpowiecie? mam nadzieję, że ją macie 😉
30 maja 2010 at 23:55Moje małe dostanie prezent 🙂
I tu własnie zaczyna się problem… mam tylko dwa dni na zorganizowanie zamykanej piaskownicy…jak zwykle wszystko na ostatnia chwilę,ale pomysl z piaskownicą wydaje mi sie tak trafiony,że nie odpuszczę! 😀31 maja 2010 at 00:31[usunięto_link] wrote:
Moje małe dostanie prezent 🙂
jeny, Warn, masz już Małe 😉 ? słodko 😀 ale może źle zrozumiałem, hehe :-
[usunięto_link] wrote:
I tu własnie zaczyna się problem… mam tylko dwa dni na zorganizowanie zamykanej piaskownicy…jak zwykle wszystko na ostatnia chwilę
o allahu, nie histeryzuj, Warn, przecież Ci jakoż pomogę :zimno:
[usunięto_link] wrote:
ale pomysl z piaskownicą wydaje mi sie tak trafiony,że nie odpuszczę! 😀
pewnie, że tak, bądź spokojna… 😆
ale nie przejmaj się Modko, ja tam lubię dzieci i¦prezenty tyż – dla mnie¦ wiesz¦
zresztą i tak te ˜dla mnie najczężciej rozdaję¦ oczywiżcie dzieciakom “ jeżli są odpowiedniekurczę, co tu mogę powiedzieć “ jestem jak najbardziej ZA, Kobieto! Dobry pomysł!
a nawet zajebiżcie fajny! tylko bitte, nie sam piach, nudna piaskownica, grzeczne babki z foremek¦to wiesz, musi być coż odlotowego! może wprowadź trochę jakiegoż osprzętu? wiem!
parę figur z teatru “ takie wiesz, potwory, zwierzaki nieistniejące, jakież całujące się boty & baty¦ niby płaczący Pinokio, a jednak waleczny Robin Hood! myżlę, że będą bładziły oczkami, haha¦albo jak już nic nie poradzisz, to krzyknij “ ulepcie z piasku swoje marzenia!
zobaczysz, że warto! ulepią Ci więcej niż są w stanie “ dzieci są niesamowite¦w piaskownicy można też drążyć tunele “ obecnie podczas powodzi mamy przecież sporo piachu¦
wdrąż się z nimi głębiej! Czeka Cię i ich “ naprawdę wspaniała przygoda¦
czyż nie marzyłaż o tym w dzieciństwie, WarnGirl, hehePS. a jak ma na imię ta Twoja pociecha? :}}
31 maja 2010 at 22:36Oj pociecha nie jest moja,to mój chrzeżniaczek-kajetan 🙂
ma 2 lata dopiero,więc póki co radosc sprawia mu ulepienie z piasku babki 😀 niestety dalej nie nabyłam prezentu,jutro będę biegac za tym,w atmosferze piekielnego zdenerwowania… byle tylko nie skończyło się na innym podarku 👿1 czerwca 2010 at 00:12[usunięto_link] wrote:
Oj pociecha nie jest moja
nie szkodzi 😉 jestem przekonany, że się dopracujesz własnego 😀 i życzę! :ok:
[usunięto_link] wrote:
to mój chrzeżniaczek-kajetan 🙂
bardzo lubię to imię, takie starodawne i współczesne zarazem¦
a wiesz ja mam na razie dwóch chrzeżniaków Asię i Grzesia “ fantastyczne grzmoty!
szykuje mi się jeszcze trzeci “ nie wiem, czy jako 29-latek powinienem jeszcze przyjąć taką propozycję, co o tym sądzisz? :wrrr[usunięto_link] wrote:
ma 2 lata dopiero,więc póki co radosc sprawia mu ulepienie z piasku babki 😀
wiem, wiem¦ ale nie myżl sobie “ zwłaszcza że to jest chłopak, żeby go zbyć czymż dziecinnym¦ znaczy daj mu coż, nad czym musi się wysilić “ mena nie wolno udziecinniać, pamiętaj! ale czułożć Matki Chrzestnej jak najbardziej wskazana “ od babek przejdź może powoli do zamków, może kosmicznej fantastyki, albo egzotycznych zwierząt¦ no! :haha:
[usunięto_link] wrote:
niestety dalej nie nabyłam prezentu,jutro będę biegac za tym,w atmosferze piekielnego zdenerwowania… byle tylko nie skończyło się na innym podarku 👿
życzę Ci dobrego wyboru “ radzę wziąć pod uwagę specyfikę Kajetana, a nie jakież tam stereotypy “ a lubi autka!? może motocykle? a może psy lub konie? no wiesz, tak się tylko zastanawiam :-
1 czerwca 2010 at 09:28ja biore bratanka do ZOO a pozniej jakies lody itd.. ogolnie spedzenia dnia na powietrzu. 😉
20 czerwca 2010 at 15:43a ciekawa jestem czy ktoż był może na Miasteczku N ? Czy jak ktoż był to może wie kiedy będzie rozstrzygnięcie konkursu miasteczkowego tego duzego ?
11 marca 2011 at 16:59Prezent zarówno dla nas samych, jak i naszych córek w formie biżuterii można znaleźć w „Niebieski-koralik”. Biżuteria jest włoskiej marki Biagi i jest do składania samemu. Ja już oszalałam na punkcie komponowania bransoletek i naszyjników, moja córka włażnie zaczyna szaleństwo. Koraliki dla dzieci są przeurocze. Kolorowe a zarazem wyjątkowe. Rożnie mi mała dama.
11 marca 2011 at 17:41P………… jesteż z tym spamem. Dzieci trzeba rozwijać, wpajać wartożci ,a nie wciskać im g*****.
11 marca 2011 at 21:16[usunięto_link] wrote:
Pojebana jesteż z tym spamem. Dzieci trzeba rozwijać, wpajać wartożci ,a nie wciskać im g*****.
Kolego nie uprawnia Cię to do takich okreżleń – proszę….
13 marca 2011 at 22:54Czasem trzeba podkreżlić to może dotrze 😛
- AutorOdp.