- AutorOdp.
- 23 września 2009 at 22:34
Panowie, mam do was takie pytanie. Co myslicie widzac w miare zgrabny nawet tylek i nogi ale z cellulitem? Czy w ogole zwracacie na to uwage? Bo moze my za bardzo sie tym przejmujemy?
23 września 2009 at 23:00Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Mi takie coż nie przeszkadza, mnóstwo kobiet to ma, a większożć facetów nie zwraca na to uwagi
24 września 2009 at 09:25nie zwraca jak jest pod spodniami, a jak nic nie zakrywa to ohyda
24 września 2009 at 09:27Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
nie zwraca jak jest pod spodniami, a jak nic nie zakrywa to ohyda
Nie każdy patrzy na kobiety aż tak szczegółowo. Dla niektórych liczy się coż więcej, niż tylko idealne ciało
24 września 2009 at 09:38[usunięto_link] wrote:
ochyda? Az tak zle? Tylko ze wiekszosc kobeita to ma, to kazda ci sie ochydna wydaje?
24 września 2009 at 10:01Anonymous
- Maniak
Kalahari, mam wrażenie, że on prowokuje. Naprawdę większożci facetom to nie przeszkadza, mnóstwo kobiet to ma, a my aż tak nie przywiązujemy uwagi do takich szczegółów. To wam się wydaje ciągle, że jesteżcie za grube itp.
24 września 2009 at 11:22[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ochyda? Az tak zle? Tylko ze wiekszosc kobeita to ma, to kazda ci sie ochydna wydaje?
owszem: oHyda.
to, ze wiele kobiet to ma nie spawia, ze staje sie estetyczniejsze…
24 września 2009 at 11:25Wiem wiem. Faktycznei jest to nieestetyczne. Ale czy facetom to faktycznie az tak bardzo przeszkadza? Poza tym zastanaiwam sie czy nalezy sie tym tak bardzo przejmowac skoro wiekzsosc kobiet na to cierpi a pozbycie sie tego jest praktycznei neimozliwe i granicz z cudem. Dlatego moze poprostu czas to w koncu olac i przyjac za naturalne?
24 września 2009 at 11:34Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
Wiem wiem. Faktycznei jest to nieestetyczne. Ale czy facetom to faktycznie az tak bardzo przeszkadza? Poza tym zastanaiwam sie czy nalezy sie tym tak bardzo przejmowac skoro wiekzsosc kobiet na to cierpi a pozbycie sie tego jest praktycznei neimozliwe i granicz z cudem. Dlatego moze poprostu czas to w koncu olac i przyjac za naturalne?
Ja Cię popieram. Są ważniejsze problemy w życiu niż cellulit. Faceci też nie są idealni – mamy często lekkie brzuszki od piwa, włochate ciała itp. Kobieta naprawdę nie musi być modelką jak z magazynu, żeby być dla mężczyzny atrakcyjna, seksowna i pociągająca
24 września 2009 at 11:48Tylko ze brzuszka i klakow mozna sie pozbyc a cellulitu pozbyc si epraktycznie nei mozna.
No ale to nei zmienia faktu ze zle to wyglada. Dlatego interesuje mnei co mysla mezczyzni kiedy widza celulit na udach i posladkach swojej ukochanej lub obcej dziewczyny? Bo kobiety zwsze na szczegoly zwracaja uwage a dla facetow czasem jest to nei istotne.24 września 2009 at 12:23Anonymous
- Maniak
Dla mnie naprawdę nie jest to zbyt istotne. Poza tym ładne, gładkie nogi to dla mnie jedna z najbardziej seksownych czężci ciała u kobiet i nawet cellulit na udach w tym nie przeszkodzi 😉
24 września 2009 at 14:18Na celulit dobra jest opalenizna. 🙂 Wiec wiecie co robic?
Mnie osobiscie nie przeszkadza – oczywiscie o ile nie powstal on z powodu zbytniej nadwagi… A to czesto sie zdarza. ;o)
24 września 2009 at 16:41Anonymous
- Maniak
Często cellulit nie ma związku z wagą
25 września 2009 at 16:28A poza tym cellulitu MOŻNA się pozbyć-tylko trzeba działać na kilku płaszczyznach bo samo smarowanie się kremami-nawet najdroższymi nic nie pomoże!
25 września 2009 at 16:36celulit celulitowi nierowny ;p
wiadomo, gladka skora wyglada o wiele lepiej, ale np. moja byla, byla miala jakistam celulit, a mimo to na widok jej tylka moglem tanczyc breaka na 3ciej nodze - AutorOdp.