Co robić z chłopem? Pomóżcie!

Wyświetlanie 1 wpisu (z 1 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kasiaks
    Uczestnik
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Cześć wszystkim! Proszę Was o kubeł zimnej wody na łeb.

Nie wiem co robić z facetem, chociaż może nie ma już co robić? Poznaliśmy się na forum, od tak po prostu. Na początek żarty, potem gadanie, codziennie rozmowy, znalazł mnie na insta, napisał. Wszystko było super, vibe mega, no tak fajnie szło, jedyny minus duża odległość. Mimo to zauroczyłam się okrutnie samymi takimi rozmowami. Szczerze mówiąc trochę podejrzewałam że ma kobietę. Były różne przesłanki ale nie zapytałam ani razu, on nic nie wspomniał. Tak sobie sielankowo pisaliśmy aż do jego wyjazdu wakacyjnego do Hiszpanii. Uprzedził mnie że raczej nie będzie się udzielał i kontaktu ze mną również nie będzie za bardzo. Faktycznie tak było ale zajęłam się sobą i nie miałam problemu. Wrócił, napisał, wysłał mi specyficzną obiecaną fotkę. Trochę pogadaliśmy, a było to w niedzielę. Potem w zasadzie nie rozmawialiśmy, on nie pisze, tzn czasem rzuci dzień dobry albo dobranoc i tyle. Widzę że jest dostępny ale no nie ma kontaktu. A ja nie wiem czy sobie odpuścić zupełnie chociaż mega mi będzie smutno czy też milczeć z nadzieją że jednak napiszę. Czy zwyczajnie zapytać wprost o co chodzi? Pogubiłam się zupełnie w swoich uczuciach i tym co mam zrobić.

Dodam tylko że jak już próbuje go odpuścić to on musi coś napisac.. Dzięki za wszystkie odpowiedzi 🙂

Wyświetlanie 1 wpisu (z 1 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę