- AutorOdp.
- 21 listopada 2005 at 17:20
Lubie sobie, lubię walnąć jakąs dobrą wódeczke:) nie lubię się upijać….wiec chyba to nie alkoholizm jescze hahahah
Zdrówko wszystkich13 marca 2006 at 20:31no cóż alkoholizm, szczególnie ten ukrywany przed żwiatem najbardziej dokucza dzieciom. to one pamiętają największe kłótnie rodzinne, które są jakby następstwem alkoholizmu jednego z rodziców… Dlatego pamiętajcie, że dzieci boją się pijanego człowieka nawet jeżli go znają!!
14 marca 2006 at 10:55Nie tylko dzieci się boją……ja też zwykle reaguję podobnie, szczegolnie jak widze schlanych awanturujących się wyrostków
29 kwietnia 2006 at 07:40jestem alkoholikiem
dla mnie alkoholizm okazał się zbawienny, ale to wiem dopiero teraz, jak myżlę rozsądnie, kiedyż trudno mi było przyznać sobie rozsądek, kiedy to obserwowałem co wyrabiam pod wpływem alkoholu
dziż nie piję i nie mam żadnych obaw co to będzie jak się upiję, żadnego napięcia związanego z tym, że tam coż nakłamałem, tam oszukałem, tam nabajerowałem… żadnego pilnowania siebie, gdzie jestem, co mówić, do kogo i jak…
alkoholizm był dla mnie zbawieniem, bo jestem taka konstrukcja, którą trzeba było sciąć z nóg, dobrze, że Bóg wymyżlił na mnie alkoholizm, bo nie wiem co by było, gdyby to nastąpiło na p****żciu dla pieszych, czy byłbym w stanie się podnieżć, a na alkoholizm już jest sposób, mogę więc skorzystać jak z gotowca, nie potrzebuję odkrywać ameryki 😉
przykro mi ale jest zakaz umieszczania linków23 lipca 2008 at 15:54no tak, różni ludzie mogą się żmiać, ale to jest niestety poważna choroba.. mojego znajomego zabił pijany kierowca..
- AutorOdp.