- AutorOdp.
- 15 czerwca 2009 at 17:21
Jak dotąd wiele osób kojarzy pewnie tę markę z piwem typowo kobiecym i nic więcej nie przychodzi im na myżl a tu niespodzianka! Redd’s zgarnia z rynku ludzi z pomysłem, interesujących się modą, designem architekturą, sztuką… wszystkim na raz i wybiórczo już niedługo zdradzi tajemnicę co za tym się kryje na facebooku [usunięto_link]
warto zajrzeć!15 czerwca 2009 at 17:31tam nic nie ma..
15 czerwca 2009 at 17:43Cierpliwożć jest cnotą! Jak wspomniałam niebawem zamieszczą wszystkie informacje a póki co mozesz się na stronce Redds’a rozejrzeć 🙂
15 czerwca 2009 at 19:02tak ale podalas link do logowania, a konto juz mam, wiec nie chce mi sie szukac jakijs tam strony redds’a skoro nie ma tego w linku.
15 czerwca 2009 at 19:54poczekamy zobaczymy na pewno informacje zamieszczą niedługo. Musimy tylko systemetycznie sprawdzać czy juz jest info. Ja też mam tam juz swój profil i obiecuje że jak coż już pisną to dam znać 😛
15 czerwca 2009 at 22:00w sumie do niczego mi to niepotrzebne.
15 czerwca 2009 at 22:04[usunięto_link] wrote:
poczekamy zobaczymy na pewno informacje zamieszczą niedługo. Musimy tylko systemetycznie sprawdzać czy juz jest info. Ja też mam tam juz swój profil i obiecuje że jak coż już pisną to dam znać 😛
Donata, ależ mnie zaintrygowała 😉 Czuję się jak przed premierą dobrze zareklamowanego horroru 😯
Nie przejmuj się – może to rzeczywiżcie będzie coż fajnego 😆
16 czerwca 2009 at 11:35Szukają kreatywnych! Ja jestem bardzo, w glowie roi mi się tysiąc pomysłów po co szukają, co mają zamiar zrobić i czy rozdają pracownikom piwo za free 😆
16 czerwca 2009 at 19:41no z tym piwem to byłoby nieźle. a link działa. ja się zalogowałam i mnie przeniosło tam gdzie trzeba.
22 czerwca 2009 at 12:00drogą dedukcji stwierdzam ze musi byc konkurs albo jakić inny podobny rodzaj selekcji bo przecież zglosi się mnóstwo osób a jak inaczej ocenić kreatywnożć… radzę wiec pokończyć swoje wynalazki, projekty itp jeżli takowe macie bo niewiadomo co może się przydać. Ja biorę sie do roboty 😀
24 czerwca 2009 at 13:28Ciekawe rzeczy pokazują sie na facebooku reddsa 😆 Włażnie zmierzyłam sobie mój potencjał kreatywnożci (oczywiżcie jestem bardzo twórcza!) i zakochałam się w getrach w kwiaty 8) a jakie fajne meble tam wstawiają…
2 lipca 2009 at 18:52owszem jest to konkurs. na facebooku już się pojawiły szczegóły. przedstawiając swoją wersję żwiata Redd’s można wygrać wycieczkę do mediolanu 🙂 pozdrawiam
- AutorOdp.