- AutorOdp.
- 28 maja 2007 at 17:09
Podaje kilka ciekawych stronek z sennikami. 😉 Moze Wam sie przydadza. 😉
No wiec temat dotyczy jak sami widzicie wszystkiego o snach,czyli co Wam sie sni?Czy sny Wam sie spelniaja?Jesli umiecie interpretowac sny to komentujcie,piszcie! 😀
29 maja 2007 at 01:48Oj,moje sny zazwyczaj są bardzo pokręcone i nie mają żadnego związku z jawą.Nigdy nie zaglądam do senników,bo po co mam się niepotrzebnie stresować,jeżli okaże się,że moje sny są zwiastunem nieszczężcia 🙂 Raz tylko gdzież wyczytałam,że jeżli żni nam się,że jesteżmy panną młodą to znaczy,że będziemy mieć szczężcie w miłożci.Otóż żniło mi się,że jestem w białej sukni i welonie,ale szczężcia w miłożci do tej pory nie mam 😉
29 maja 2007 at 07:32[usunięto_link] wrote:
Otóż żniło mi się,że jestem w białej sukni i welonie,ale szczężcia w miłożci do tej pory nie mam 😉
WarnGirl nie mow tak!Na bank znajdziesz i trafisz na szczescie zobaczysz:) 😀 Glowa do gory!Mi sny czasem sie spelniaja takze wiesz roznie to bywa. 😉
A ostatnio same pierdoly mi sie snia;/ horrory,szkola,szpital 😯 😕 Takie glupie…moze dlatego ,ze ejstem bardzo nerwowa osoba i ostatnio troche problemow mam wiec …to sesja to zdrowie,martwienie sie o bliskich (bo jestem troskliwa chyba az za bardzo).Najlepsze jak sni mi sie UWAGA !! KIBEL 😆 😆 to mwiem,ze musze szybko leciec w nocy do kibelka i faktycznie hehe 😆 😛 Zawsze w nocy myusze meic szklanke wody podtawiona bo inaczje nie zasne!Nie spie nigdy z zamknietymi ustami bo sie dusze,teraz zwlaszcza przy alergii silnej nos zatkany ,wsjoz awalone wiec oddycham ustami heh a potem w buzi SAHARA doslownie. 😕
Aha!Jak juz mam w maire nirmalne sny to czesto sni mi sie tez oltarz i moj misiek oraz stale seks z nim 😳 😳 nie wiem co to znaczy…chyba za abrdzo go kocham 🙄 Co do slubu to hmm czas pokaze… 🙄 😉No wiec WARNGIRL GLOWA DO GORY!!!:) 😆
29 maja 2007 at 11:18a mi sie sniła była Tomka hm… czyzby to jakis znak hehe
29 maja 2007 at 14:23tigerka dzięki za słowa otuchy :*
Czasem żni mi się romans z facetem,którego nigdy wczeżniej nie widziałam 😳 Mój chory umysł,najwyraźniej stwarza sobie idealnych partnerów 😉 Skąd to się bierze ❓
29 maja 2007 at 15:26mnie jak już się coż żni to albo jest to seks i to nie koniecznie z własnym facetem lub jakież pokręcone rzeczy które jak się budzę to nadają się do napisania jakiegoż opowiadania fantastycznego!
30 maja 2007 at 09:30A ja mam zazwyczaj nie przyjemne sny 🙁 Albo mój facet w nich ode mnie ucieka, albo sie kłócimy 🙁 I zawsze się budzę gwałtownie po takim żnie…Heh
30 maja 2007 at 16:33A mi ostatnio snia sie same bzdury ,albo szpital a z dobrych seks.Nie wiem czemu 🙄 Mzoe za duzo mam ostatnio stresu? 🙄
1 czerwca 2007 at 18:24krokodyle, krokodyle i jeszcze raz krokodyle. poza tym spadanie, często spadam w nieskończonożć. i… sex, a co??;)
2 czerwca 2007 at 13:33mi sie dzis snilo ze stoje przed oltarzem ( chociaz tego nie chce ) i jest msza ja tam w jakiejs sukni ktora mi sie w oglole nie podoba czekam ( jak zwykle ) na swojego faceta i wychodze co jakis czas na powietrze oddycham gleboko mam dola i wracam tak pare razy az w koncu dotarl moj niby maz tzn terazniejszy facet a ja nie chce powiedziec „tak” i w tym momencie sie budze i mysle jak chce zeby zakonczyl sie ten sen i wymyslam ze dyplomatycznie wyjde z kosciola i tak robie moj facet ma w oczach lzy i tak sie konczy moj nie ciekawy sen bardzo mnie ciekawi co to moze oznaczac ❓ ❓ ❗ ❗
2 czerwca 2007 at 14:27ja mam czesto sny erotyczne:P
2 czerwca 2007 at 16:57Hehe no no widze,ze erotyczne sny goruja na naszym forum! 😆 😳 I dobrze! 😆 Mi dzisiaj sie snily wakacje,ze bylam z moim misiakiem nad mrozem ale raczejt o nie byl Baltyk. 🙄 Nie bylo zadnego bara bara buuu 😳 😆 hehe ale hmm skoro snily mi sie wakacje z misiakiem czy to znak,ze w te wakacje pojade z nim gdzies?Miejmy nadzieje ,ze tak i ze dostanie urlopik! 😀 :))
27 czerwca 2007 at 08:01A ja dzisiaj mialam same horrory…snilo mi sie moje liceum 1 klasa(kiedy to bylo) ,i kolezanka Marzena,ktora juz nie zyje bo zginela w Boze Ciało w wypadku samochodowym:( 😥 Pozniej jakies dziwactwa sie tez snily ehh….
27 czerwca 2007 at 09:48mi ostatnio Nowy Jork ahhh 🙂
7 lipca 2007 at 08:14Snilo mi sie dzisiaj,ze bylam na wakacjach i zblizala sie potezna burza ,pomaranczowe dziwne niebo ,jakis dziwny sen:/ obudzilam sie az spocona nie wiem czemu… 🙄
- AutorOdp.