• Autor
    Odp.
  • Sandy
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

oj,mi to sie snia same dziwne rzeczy,czasem zupelnie nierealne 馃檪

oto taki przyklad jednego z nich:
    plywajac sobie w jeziorze napotkalam rekina,ktory mi chcial odgryz noge, ale ze bylam mila dla niego,to sie poznalismy.mial na imie Mark i mowil po polsku 馃檮 potem wyszedl ze mna na brzeg na spacer i tak zostalismy przyjaciolmi.
    (nie dziewczyny,nic nie bralam 8) ) bez sensu,nie? 馃榾

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Uhh…ostatnio prze偶laduja mnie w snach demony przesz艂o偶ci… 馃槙 Wole nawet tych sn贸w nieinterpretowa膰,bo az boj臋 sie co one mog膮 znaczyc… W ka偶dym razie zm膮ci艂y nieco moj膮 r贸wnowage psychiczn膮 馃槙

kiziaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

nawet nie wspomne co mi sie sni.. czasem takie g艂upie sny, 偶e nie wiem.. nie raz mi sie sni艂o ze by艂am w ciazy 馃榾

Sandy
    Member
    • Pasjonat

zeszlej nocy snilo mi sie ze moj misiek… obcinal mi wlosy!!!wrrr… tak krotko i brzydko 馃懣

W艂osy

symbol powi膮zania z 偶yciem animalistycznym; mocny symbol erotyczny, aczkolwiek w znaczeniu przeno偶nym;

mie膰 偶ci臋te: zmartwienia;

dzieki 馃槙 wiecej nie czytam sennikow 馃槨

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No wiec ostatnio mi sie snia albo horrory,albo bzdury. Dzisiaj snil mi sie seks z moim misiakiem gdzies w jakies luksusowej willi? 馃槸 馃槅 A wczoraj snlo mi sie,ze byla wielka powodz w Poznaniu 馃槸 to malo prawdopodobnie… 馃檪

Croppa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

dzi偶 偶ni艂 mi si臋 lumpeks 馃榾
    wczoraj po艂amane okulary…
    hm.. czasem sny mi sie sprawdzaja, czasem jest odwrotnie.
    w sumie nie przywiazuje do tego az tak wielkiej wagi 馃檪

mam kolege, ktoremu podobno sie nic nigdy nie sni… 馃槸 hm…

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

dzi偶 偶ni艂 mi si臋 lumpeks 馃榾
    wczoraj po艂amane okulary…
    hm.. czasem sny mi sie sprawdzaja, czasem jest odwrotnie.
    w sumie nie przywiazuje do tego az tak wielkiej wagi 馃檪

mam kolege, ktoremu podobno sie nic nigdy nie sni… 馃槸 hm…

Ciekawe masz te sny hehe 馃槅

Mojemu misiowi tez sie nigdy nic nie sni 馃槸

Meg77
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

a ja mam chyba z g艂贸wk膮 co偶 nie tak 馃槈 bo albo nic mi si臋 nie 偶ni albo jak ju偶 si臋 co偶 przy偶ni to rano nie pami臋tam co – i wtedy chodzi mi g艂owie: „co偶 mi si臋 偶ni艂o … ” 馃檨

Sandy
    Member
    • Pasjonat

moja mama powiedziala mi ostatnio ze jezeli wierzyc w sny moja babcia umrze w przyszlym roku…

6 lat temu gdy zmarl moj dziadek,przysnil sie on babci dzien przed pogrzebem.ona prosila – nie zostawiaj mnie tu samej,wez mnie ze soba!a on na to,ze jak na razie zabiera tylko M.(mojego tate,a ich syna)i ze po nia wroci za 7 lat… w niecale 3 tyg pozniej zmarl moj ojciec…
    czy jezeli (odpukac!!!)tak sie stanie,to czy bedzie mowa wciaz jeszcze o zbiegu okolicznosci? 馃槸

ogolnie to jak cos bardzo przezywam czy czyms sie denerwuje to mi sie to sni od najgorszej strony 馃懣
    raz sobie postanowilam ze pojde sobie nastepnego do ginekologa i w ciagu nocy… bylam 3 razy u niego,ze jak sie obudzilam mialam serdecznie dosc tego fotela i nie poszlam w koncu 馃槢

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co Wam sie sni???"

Przewi艅 na g贸r臋