- AutorOdp.
- 9 sierpnia 2010 at 07:44
Witam! Chciałabym porozmawiać z Wami na temat tego, co sprawia, że nawet w zły dzień staracie sie myżlec pozytywnie? Czy macie sprawdzone sposoby na chandrę?
10 sierpnia 2010 at 06:59Zgadzam sie – czekolda zdecydowanie poprawia humor! Co jednak jesli chandra sie przeciąga a ze złego dnia robi sie fatalny tydzień? Co robicie? Wizyta u kosmetyczki, zakupy czy moze wieczór z przyjaciółką?;)
10 sierpnia 2010 at 08:58U mnie pewnożć siebie wzrasta zawsze wtedy wiem, że jestem zadbana i dobrze ubrana :). W moim przypadku „dbanie o siebie” to chodzenie na basen, odpowiednia dieta (teraz białkowa), a także dodatkowe zabiegi kosmetyczne i oczywiżcie masaże :). Interesującą ofertę ma salon urody Beauty Homecare. Jeżli ktoż lubi czekoladę i to poprawia jego samoocenę i pewnożć z siebie to z pewnożcią powinien się skusić na masaż „Choco”, który nie tylko jest leczniczy, ale niesamowicie wpływa na zmysły :). W dodatku zabiegi wykonywane są u klienta, pełen komfort.
10 sierpnia 2010 at 18:24[usunięto_link] wrote:
U mnie pewnożć siebie wzrasta zawsze wtedy wiem, że jestem zadbana i dobrze ubrana :). W moim przypadku „dbanie o siebie” to chodzenie na basen, odpowiednia dieta (teraz białkowa), a także dodatkowe zabiegi kosmetyczne i oczywiżcie masaże :). Interesującą ofertę ma salon urody Beauty Homecare. Jeżli ktoż lubi czekoladę i to poprawia jego samoocenę i pewnożć z siebie to z pewnożcią powinien się skusić na masaż „Choco”, który nie tylko jest leczniczy, ale niesamowicie wpływa na zmysły :). W dodatku zabiegi wykonywane są u klienta, pełen komfort.
A jak ktoż ma często chandrę?takie zabiegi kosztują.Jak wyda kasę na zabiegi może popażć w depresję skąd weźmie kasę na czynsz:)
Ok,żartuję,to tylko jeden ze sposobów:)13 sierpnia 2010 at 09:09@bidi wrote:
hmm fajny zabieg, zbanie o siebie i dieta sa idealne na takie dni! ale ja lubie tez chodzic na zakupy. ja wiem,ze to brzmi banalnie, ale napradwe wtedy odrywam sie od wszystkiego, od moich problemow, a jak znajde cos fajnego to od razu sie leoiej czuje:)
A czy jeste coż co w takich chwilach najczężciej kupujesz? Buty? torebki? Kosmetyki?;)
13 sierpnia 2010 at 10:46U mnie pozytywne myslenie bierze się z faktu,ze dobrze czuję się ze sobą.Nie mam kompleksów,nie zadręczam się jakimiż drobiazgami,tylko zawsze powtarzam sobie,że jestem żwietna i mogę wszystko 😀 bardzo rzadko miewam chandrę,a jesli juz się zdarzy,to szybko się tego pozbywam.Zdecydowanie nie lubię sie nie użmiechać 🙂
17 sierpnia 2010 at 08:42WarnGirl bardzooo podoba mi sie Twoje podejscie do zycia i Twoja postawa! super, tak trzymac! W koncu pozytywne myslenie i dobre samopoczucie czynią nas najbardziej atrakcyjnymi;)
17 sierpnia 2010 at 21:04Fajnym pomysłem na zdobycie pewnożci siebie jest udawanie innej, osoby, którą chcieli byżmy być. Z biegiem czasu możemy się z tą osobą tak utożsamić, że w końcu nią będziemy
18 sierpnia 2010 at 06:30[usunięto_link] wrote:
U mnie pozytywne myslenie bierze się z faktu,ze dobrze czuję się ze sobą.Nie mam kompleksów,nie zadręczam się jakimiż drobiazgami,tylko zawsze powtarzam sobie,że jestem żwietna i mogę wszystko 😀 bardzo rzadko miewam chandrę,a jesli juz się zdarzy,to szybko się tego pozbywam.Zdecydowanie nie lubię sie nie użmiechać 🙂
jak bym slyszala siebie a odkad jestem na diecie i przestalam byc przemeczona nadmiarem weglowodanow nie pamietam co to chandra…tak trzymaj zycze ci z calego serduszka innym tez i sobie tez wytrwalosci w takim mysleniu
18 sierpnia 2010 at 07:48Jak dla mnie to różnie. Czasem wystarczy mi założyć moją ulubioną marynarkę i już czuję się lepiej i pewniej. Z reguły wystarcza mi żwiadomożć, że wyglądam dobrze, że jestem dobrze ubrana, czyli jakież fajne buty na obcasie, marynarka. Duże znaczenie ma wygląd włosów, czasem jest tak, że fryzura jakby sama się robi, a czasem no matter what wyglądają gorzej i ja wtedy też nie czuję się super.
18 sierpnia 2010 at 09:58Jest wiele sposobów na chandrę¦ dobry film, książka, muzyka, spotkanie ze znajomymi, udane zakupy, relaksujący zabieg kosmetyczny, no i oczywiżcie czekolada [usunięto_link] w każdej postaci 🙂
18 sierpnia 2010 at 10:47sposób na chandrę – zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy
uwielbiam kupować nową bieliznę 😉18 sierpnia 2010 at 19:43Zgadzamym się, że pozytywne myslenie i żiadomożć siebie samej to podstawa przekłucia złego dnia w pozytyw – w mysl zasady, że mnie jest zawsze dobrze:)
Ale..
tu sama sie na tym łapie..niestety, że szarobure mysli i zdarzenia szybciej odchodzą, gdy obok jest mężczyzna, który patrzy na ciebie tak samo jak ty na siebie..a nawet lepiej 😛19 sierpnia 2010 at 18:48Jes teraz konkurs Reeboka w którym można wygrać sesję zdjęciową taka wygrana napewno dałaby pewnożci siebie 😀 [usunięto_link]
20 sierpnia 2010 at 11:09Na poprawę humoru i własnej oceny pomaga wysiłek fizyczny i odpowiednie zadbane ciało np. godzinne intensywne pływanie bądź jogging i masaż. Następnie pozytywnie zmęczona zakładam ulubione ubranie i wychodzę na dobra kolację z dodatkiem czerwonego wina.
- AutorOdp.