- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2019 at 08:06
Hej. Co robić by on znów zaczął o mnie zabiegać lub choć troszeczkę zatesnil jak kiedyś?
14 sierpnia 2019 at 13:48Hej. Myszko niestety nie da się zmusić ludzi do tego, aby znowu coś do nas czuli lub tęsknili za nami. Oni sami muszą dojść do tego, że znaczymy dla nich więcej – więc tęsknią. Najlepszym wyborem jest odseparowanie się i krok do tyłu, aby osoba zobaczyła jak wygląda życie bez nas. Jeżeli będzie jej brakować naszej osoby jest to równoznaczne z tym, że po prostu zatęskni 🙂
14 sierpnia 2019 at 14:01Tylko musisz uważać, żeby nie oddalić się za bardzo, ponieważ Twój partner może pomyśleć, że Ci nie zależy. W takiej sytuacji trudno jest odbudować na nowo poczucie bliskości.
20 sierpnia 2019 at 15:46wydawało mi się, że rozłąka nas zbliży, ale nie wypaliło. Po miesiąca zaczęłam organizować sobie życie, a po 2 doszłam do wniosku, że go nie potrzebuję. A tak chciałam, żeby mnie zauważał, a dopiero wtedy sama zauważyłam siebie i uznałam, że nie jest wart mnie…
Teraz dziękuję mu za to!
3 września 2019 at 11:07A pomyśl co Ty możesz zrobić, żebyś Ty o niego tak zabiegała jak kiedyś?
20 października 2019 at 21:17Pracuj nad swoją pewnością siebie. Może zacznij otaczać się kolegami, nowym towarzystwem? Zdrowa zazdrość od czasu do czasu jest bardzo wskazana. Może to dobry sposób?
O pewności siebie, możesz poczytać tutaj – https://uwolnijpewnoscsiebie.pl/ może to sporo rozjaśnić i pomóc 🙂 - AutorOdp.