Co zrobic gdy…

• Autor
    Odp.
  • Ruby
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 0
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam serdecznie.
    Mozliwe ze podobny temat juz byl, ale jestem tu nowa wi臋c mi wybaczcie 馃槈
    Niedawno poznalam swietnego faceta, oboje jestesmy swiezo po rozstaniu ze swoimi partnerami, spotykamy sie i sporo rozmawiamy. Przez caly czas odnosilam wrazenie, ze jest mna zainteresowany dawal mi do zrozumienia, ze mu sie podobam ale podczas ostatniego spotkania wyjawil mi ze nie chce sie wiazac, nie szuka kobiety… Przyznam ze przez ten okres bardzo mi sie spodobal i zaryzykowlabym stwierdzenie ze zauroczylam sie w nim ale problem w tym ze nie mam zielonego pojecia jak go przekrecib zeby zmienil zdanie, czy w ogole sa jakis sposoby aby rozkochac w sobie faceta? Bo chemia jest i to ogromna ale nie chce byc dziewczyna od seksu :(.chcialabym byc dla niego.kims wiecej ale nie wiem.jak to zrobic by poza pociagoem.seksualnym czul.do.mnie tez milosc… Dlatego prosze o pomoc jakies rady… z gory dziekuje i goraco pozdrawiam

delicja
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Nauczy艂am si臋 jednego: s艂ucha膰 tego co do mnie m贸wi膮 i nie czyta膰 mi臋dzy wierszami.
    Jak m贸wi ze nie chce sie anga偶owa膰 to m贸wi prawd臋. Je偶li chcesz by膰 z kim偶, ty zaanga偶owana po kokardy, on ch艂odny i obcy, to masz na taki „zwi膮zek” szanse. Mo偶esz liczy膰, 偶e z czasem si臋 to zmieni, 偶e jak TY sie postarasz to ON sie zmieni, ale to zazwyczaj sie nie udaje.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co zrobic gdy…"

Przewi艅 na g贸r臋