- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 9 miesięcy temu przez
Zielonooka.
- AutorWpisy
- 8 września 2007 o 15:25 #2106
jak dziękujecie swoim ukochanym za to ze sa?jak okazujecie miłożć. wydaje mi sie ze panowie maja wiecej mozliwożc kupia kwiatka, czekoladke, srebro, misia itp… a Wy?co można im małego dać tak ot bez okazji??
p.s. moj facet wyjechał do pracy na dwa m-ce jak proponujecie go przywitac?co przygotowac..
8 września 2007 o 19:23 #81729nie wiem może jakies bokserki albo swieczkę albo perfumy albo wode po goleniu albo tez można kwiatka jaka srozyczke:D albo jakies winko:)
9 września 2007 o 06:16 #81730jak moj chlopak wyjechal na pol roku to przywitalam go bardzo mile,zrobilam loczki bo uwielbia,sukieneczke ubralam i poprostu inaczej wygladalam,a potemw domku czekalo lozko poscielone winko owoce itd,bylo bardzo bardzo pieknie i do tego moj kochany nie mogl sie na mnie napatrzec wygladalam jak laleczka,a co do prezentow to lepiej cos skromnego 🙂
9 września 2007 o 09:48 #81731można również jakiegoż malusiego pluszaka.. aby patrząc na niego myżlał o Tobie 🙂
10 września 2007 o 10:19 #81732Albo jakis kubek z milym napisem 🙂 Ja kupilam mojemu z napisem „Kubek mojego Misia” 😀 Jest na prawde duzy wybor na rynku.
10 września 2007 o 14:59 #81733Troską. Moj ma moją silikonową bransoletkę z TOZu,ostatnio jak kupowałam sobie skarpetki, kupiłam jemu i ku mojemu zdzwieniu rozczulił się tym. Takimi drobiazgami. Ze kupie jego ulubuony batonik itp
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.