coż miłego bez okazji…dla niego

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kululina
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

jak dziękujecie swoim ukochanym za to ze sa?jak okazujecie miłożć. wydaje mi sie ze panowie maja wiecej mozliwożc kupia kwiatka, czekoladke, srebro, misia itp… a Wy?co można im małego dać tak ot bez okazji??

p.s. moj facet wyjechał do pracy na dwa m-ce jak proponujecie go przywitac?co przygotowac..

Kwiat we wlosach
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

nie wiem może jakies bokserki albo swieczkę albo perfumy albo wode po goleniu albo tez można kwiatka jaka srozyczke:D albo jakies winko:)

dan024
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

jak moj chlopak wyjechal na pol roku to przywitalam go bardzo mile,zrobilam loczki bo uwielbia,sukieneczke ubralam i poprostu inaczej wygladalam,a potemw domku czekalo lozko poscielone winko owoce itd,bylo bardzo bardzo pieknie i do tego moj kochany nie mogl sie na mnie napatrzec wygladalam jak laleczka,a co do prezentow to lepiej cos skromnego 🙂

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

można również jakiegoż malusiego pluszaka.. aby patrząc na niego myżlał o Tobie 🙂

Czerwona
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Albo jakis kubek z milym napisem 🙂 Ja kupilam mojemu z napisem „Kubek mojego Misia” 😀 Jest na prawde duzy wybor na rynku.

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Troską. Moj ma moją silikonową bransoletkę z TOZu,ostatnio jak kupowałam sobie skarpetki, kupiłam jemu i ku mojemu zdzwieniu rozczulił się tym. Takimi drobiazgami. Ze kupie jego ulubuony batonik itp

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę