cos nowego na cellulit – kosmetyk celladieu

• Autor
    Odp.
  • Layla35
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Czy ktos moze znacelladieu?.Wyglada niesamowicie i napisane jest ze dziala. Ma takie niebieskie kuleczki w srodku z ozonem.Chyba to zupelnie cos nowego bo nigdy takiego preparatu nie widzialam. Moze wreszcie cos podziala na moja skorke 馃槅

Alexandraa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

To jest nowo偶膰 i nie ma go jeszcze w sprzeda偶y. Co prawda lada dzien powinien si臋 pojawi膰… A mo偶e ju偶 jest?

Kilka dni temu by艂am na mini konferencji , takiej promocyjnej tego produktu.

Pojemno偶膰: 100 ml
    Cena: 200 z艂 – 240 z艂.
    Dost臋pny tylko w aptekach.

Rzeczywi偶cie jest na bazie ozonu, ma r贸wnie偶 wiele innych sk艂adnik贸w – czy skuteczny, si臋 oka偶e, chocia偶 za tak膮 cen臋 to powinien dzia艂a膰 ale jak wszystko trzeba u偶ywa膰 regularnie (chyba 2 razy dziennie z tego co pami臋tam – jak dla mnie o jeden raz za du偶o – bo nie mam czasu na to), zapewne 膰wiczenia i dieta.

Nie mam zamiaru kupowa膰 bo jest mi nie ptorzebny a poza tym ta cena 馃槙

PS: Czy wiecie, 偶e k膮piele s艂oneczne powoduj膮 powstawanie cellulitu?

Layla35
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Dzi臋kuj臋 za informacje! Ide poszukac w aptekach i poczytac o nim:-)Moze warto zaryzykowac.
    Kapiele sloneczne na cellulit – chyba wysuszaja skore i jest mniej elastyczna a to juz samo mowi za siebie… 馃槅

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

Dzi臋kuj臋 za informacje! Ide poszukac w aptekach i poczytac o nim:-)Moze warto zaryzykowac.
    Kapiele sloneczne na cellulit – chyba wysuszaja skore i jest mniej elastyczna a to juz samo mowi za siebie… 馃槅

Nie ma za co 馃檪 Nie wystraszy艂a Ci臋 cena? 馃槷 Bo mnie by wystraszy艂a.

[usuni臋to_link] wrote:

(…) napisane jest ze dziala. (…)

Zawsze tak pisz膮 馃槢

martynka23_22
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

a ja ostatnio na cellulit znalaz艂am cos bardzo ciekawego.;)
    sa ta herbatki Vitax antycellulit widzia艂 ktos? to chyba jaka偶 nowo偶膰. moja mama to kupi艂a , pije ju偶 przez 2 tygodnie i twierdzi, ze pomaga ( oczywi偶cie przy po艂膮czeniu ze zdrowym trybem zycia i masa偶ami wa偶nych miejsc) 馃槅
    my偶le czy sama nie spr贸bowa膰 ?

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

Przy zdrowym trybie 偶ycia, odpowiedniej diecie to prawie ka偶dy jest skuteczny. 馃檪

Tylko my generalnie oczekujemy, 偶e sam krem/balsam/偶el co偶 nam da.

martynka23_22
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

na sam krem czy 偶el to nie ma co liczy膰..to daje jakie偶 10% ca艂ej skuteczno偶ci..
    ale doda膰 kazdy specyfik to moze..moze.. 馃槅

patrycjaaa
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

no tak o tych herbatkach antycellulitowych to tez slyszalam…nawet na tej stronie widzialam reklame i rzeczywiscie inna firma nie ma herbatek , wiec…moze i te herbatki dokonaj膮 jakies cudu i zlikwiduj膮 u nas cellulit 馃榾 馃榾 馃榾

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

S膮 takie maseczki na bazie naturalnych preparat贸w, kt贸re uj臋drniaj膮, a jednocze偶nie likwiduj膮 cellulit. Zafundowa艂am sobie tak膮 naturaln膮 kuracje w o偶rodku Primavera w Jastrz臋biej G贸rze. Bardzo fajny i profesjonalny o偶rodek. Polecam to miejsce.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " cos nowego na cellulit – kosmetyk celladieu"

Przewi艅 na g贸r臋