Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Assha
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Mam z tym problem, nie wiem, moze ktos tez tak ma? Gdy robie „cytuj” pojawia mi sie zapis zapoczatkowany kwadratowym nawiazem i nim zakonczony- i tak jest poprawnie, ale z podgladzie widze nawiasy (zapis) zamiast ramki… Innymi slowy,nie da sie cytowac.

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@Assha wrote:

Mam z tym problem, nie wiem, moze ktos tez tak ma? Gdy robie „cytuj” pojawia mi sie zapis zapoczatkowany kwadratowym nawiazem i nim zakonczony- i tak jest poprawnie, ale z podgladzie widze nawiasy (zapis) zamiast ramki… Innymi slowy,nie da sie cytowac.

jak się nie da jak się da? 😛

Assha
    Członek
    • Maniak
    Myszka19 wrote:
    Assha wrote:

jak się nie da jak się da? 😛

NO SAMA ZOBACZ !!

magdulka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Assha jak masz post pod nim są „okienka” i tam musisz mieć zrobione wyłącz BBCode w tym pożcie i wyłącz użmieszki w tym pożcie odznacz to i powinno być po problemie;)

Assha
    Członek
    • Maniak

@magdulka wrote:

Assha jak masz post pod nim są „okienka” i tam musisz mieć zrobione wyłącz BBCode w tym pożcie i wyłącz użmieszki w tym pożcie odznacz to i powinno być po problemie;)

OOOooo DZIĘKI WIELKIE 🙂 🙂 !!!

magdulka
    Członek
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

nie ma za co:)

PYZA MAZOWIECKA
    Członek
    • Odp.: 24
    • Bywalec

@Assha wrote:

tez tego nie rozumiem

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę