- AutorOdp.
- 6 stycznia 2007 at 23:08
…wedlug mnie to zalezy od tych adidasow a konkretnie od ich wygladu, teoretyczne pasyuje ale czy praktycznie tego niewiem a i krawat bym odrzucila:)
7 stycznia 2007 at 12:17Zdecydowanie odradzalabym białe adidasy.Do garnituru wogole nie pasują adidasy wg mnie.Wygląda to jakos tak niedbale i dziwnie…ale coż,rzecz gustu 😉
7 stycznia 2007 at 23:25Dziwny pomysł, buty sportowe nie pasują do spodni „w kant” – a jeżeli już to czarna koszula, i biały krawat do tego 😉
8 stycznia 2007 at 08:49całkowicie odradzam taki ubiór adidasy i garnitur – nie wygląda to dobrze
20 maja 2007 at 18:22do takiego składu ( z wyjątkiem krawata) pasują jakież kolorowe trampki ( biale i czarne w sumie tez). adidasy nie pasuja, bo to nie ekstrawagancja tylko czereżniactwo.
20 maja 2007 at 19:04heh kojarzy mi sie to z taka wsia… adidasy biale na dodatek do garniaka… zycze powodzenia 🙂
26 czerwca 2007 at 21:35[usunięto_link] wrote:
…wedlug mnie to zalezy od tych adidasow a konkretnie od ich wygladu, teoretyczne pasyuje ale czy praktycznie tego niewiem a i krawat bym odrzucila:)
NIE PASUJA.
buty sa „przedluzeniem ” spodni wiec kolor przynajmniej musi byc taki sam badz podobny!27 czerwca 2007 at 05:52@kaspel wrote:
Hej! chciałbym sie zapytaćczy białe adidasy pasujado czarnego garnituru, białej koszuli i bordowego krawatu, ponieważ wybieram sie na imprezęi zamierzam sie tak ubrać, co o tym sadzicie?
Odradzam takie zestawienie!
27 czerwca 2007 at 12:39[usunięto_link] wrote:
NIE PASUJA.
buty sa „przedluzeniem ” spodni wiec kolor przynajmniej musi byc taki sam badz podobny!Tu nawet nie o kolor chodzi,ale o typ buta.Adidasy do garnituru??To jest totalnie pozbawione dobrego smaku…
28 czerwca 2007 at 13:23absurdalny pomysl takie zestawienie
- AutorOdp.