- AutorOdp.
- 2 listopada 2007 at 15:29
Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie moją sprawę chodziłam z pewnym facetem, spotykaliżmy się przez 3 miesiące i okazało się, że złapałam grzybka oczywiżcie moje podejrzenia odrazu padły na partnera i zbyt pochopnie oskarżyłam o ten stan Jego zadając pytanie czy w międzyczasie z kimż spał…Facet się wkurzył i nie odzywał prawie 2 miechy mimo przeprosin i nagle trach otwieram dziż skrzynkę i co widzę? E-mail od Niego pisze, że chce dać Nam szansę, że zapadłam głęboko w Jego serce…jednoczeżnie, że poczuł się jak…szkoda słów, że nawet nie pomyżlałby, żeby iżć do łóżka z inną kobietą…nigdy! Napisał również, że jeżli postanowimy do siebie wrócić raz na zawsze trzeba wykluczyć takie sytuacje…pyta czy chce mi się zrobić wszystko, żeby było dobrze? Czy dam rade, że On wie jak to zrobić ale nie wie czy ja jestem gotowa? Pomóżcie, co mam zrobić? Kocham Go, brakuje mi Go, wciąż do tej pory myżlę o Nim, wszystko mi Go przypomina jak się nie odzywał byłam w stanie nawet jechać do Niego, żeby porozmawiać z Nim ale się trochę obawiałam…Pomóżcie mi co mam zrobić???
2 listopada 2007 at 15:35rzucilas faceta, bo dostalas gbrzybicy pochwy????
rece mi opadly.
nie wiem, co masz zrobic.
szczerze…to sporawa jest tak glupia, ze az smieszna.2 listopada 2007 at 15:37hmm to normalne ze masz obawy…w kazdej sytuacji pojawia sie nutka niepewnosci…trudno powiedziec co naprawde powinnas zrobic..decyzja tylko i wylacznie nalezy do was..jesli dasz mu szanse i wszystko ulozy sie po waszej mysli to super 🙂 ..rownie dobrze moze sie nie udac..ale chyba warto dac druga szanse bo w innym wypadku nigdy sie nie dowiesz jak sprawy mogly sie potoczyc…po co pozniej pluc sobie w twarz i myslec ” co by bylo gdyby….”
zycze powodzenia i wierze ze podejmiesz sluszna decyzje 🙂 🙂2 listopada 2007 at 15:41zgadzam sie z parvati powod do zrywania jak dla mnie bez sensu, no ale i tak zycze powodzenia..masz szczescie ze facet po tym wszystkim chce wrocic..ja n ajego miejscu obrazilabym sie na dobre 🙂
powodzenia i nastepnym razem nie obrazaj sie i nie rzucaj faceta z byle powodu
2 listopada 2007 at 15:50Jeżeli będziesz umiała zapomnieć dlaczego go rzuciłaż to powinnaż spróbować. Skoro on chce wrócić po tym co mu powiedziałaż to znaczy, że mu bardzo na Tobie zależy. Chyba, że teraz chce odbić tą samą pałeczką i Tobie powiedzieć coż nie przyjemnego! Chyba taki gł… nie jest?
2 listopada 2007 at 16:03Pamiętam wczeżniejszy temat, który założyłas po tym zdarzeniu z grzybica. Bardzo chciałaż, żeby Ci przebaczył. I widzisz udało się, chce wrócic. A Tobie też nadal zależy, wiec w czym problem? 🙂
Powodzenia 🙂2 listopada 2007 at 16:06Dziewczyny źle mnie zrozumiałyżcie to nie ja rzuciłam Jego tylko On po moim pytaniu-czy w międzyczasie z kimż spał nie odzywał się przez 2 miesiące i nagle zapragnął dać Nam szansę rozumiecie? A moje pytanie wiązało się z niepewnożcią po 1 dzieli Nas 300km, po 2 nigdy jak do tej pory nie miałam grzybicy i bakterii po 3 On ma taką pracę, że ciągle jest w rozjazdach stąd moje niepewnożci i ów zadane mu pytanie przez które nie odzywał się tyle czasu! Teraz pytanie co z tym zrobić dalej czy iżć za głosem serca i dać Nam 2 szansę choćbym miała postawić wszystko na 1 kartę czy zrezygnować i dać sobie spokój…
2 listopada 2007 at 18:27jeżli nie spróbujesz to sie nie dowiesz! a jak nie wyjdzie to będziesz miała tą pewnożć, że nie warto, bez złudzeń.
ja bym dała szanse napewno!powodzenia2 listopada 2007 at 20:13Ja bym próbowała, chociaż uraz może pozostać.
2 listopada 2007 at 20:27Dziewczyny wiem, że na pewno dam Nam szansę bo nadal mi na Nim zależy i widzę, że Jemu też ale zupełnie nie wiem jak mam się teraz zachować i co Mu napisać…
2 listopada 2007 at 20:28Napisz po prostu, że chcesz sprowowac jeszcze raz
2 listopada 2007 at 20:58[usunięto_link] wrote:
Napisz po prostu, że chcesz sprowowac jeszcze raz
i dopisz, że żałujesz iż niesprawiedliwie go posądziłaż
2 listopada 2007 at 21:38Ty się zapytałaż czy Cię zdradził?a on się obraził?Wydaje mi się,że powinien Cię przytulić,pocałować,pogłaskać po główce i powiedzieć -„nie głuptasku”.Dlaczego tego nie zrobił tylko uciekł.Ja nie wiem co o tym myżleć.W takiej sytuacji jakTwoja różne myżli chodzą po głowie to jest normalne.Jeżli go kochasz i jest wart Twojej miłożci ,jest dobrym człowiekiem, to powinnaż zrobić to co radzą Ci moje poprzedniczki ,wybaczyć mu.
2 listopada 2007 at 21:56zjednej strony warto dac szanse chocby i dlatego zeby potem nie „gdybać”
ale z drugiej strony nie był to powód dla którego powinien sie w ten sposób zachowac. Na moje oko to on albo miał jakąs laske i nie wypaliło i teraz wraca do ciebie albo potrzebował czasu by sie wyszumiec i szukał byle powodu do rozstania
2 listopada 2007 at 22:21Moim zdanie została urażona duma tego faceta, musiał sobie wszystko przemyżleć.. a niestety faceci czasami potrzebują czasu do namysłu 😉 , nie uważam, że miał jakąż laskę, z którą mu nie wyszło.. takie rzeczy chyba nie często się zdarzają, ja bym tak nie postąpiła, nie znam też osoby, która by wpadła na tak 'genialny’ pomysł, dałabym mu szansę, a jeżli by nie wyszło to z czystym sumieniem mogłabym się z nim rozstać, co do odpowiedzi to napisałabym mu w mailu to co po prostu myżlę i czuję, bo wtedy Twoja odpowiedź wyda się najszczersza!
- AutorOdp.