- AutorOdp.
- 6 maja 2009 at 18:29
w miesiac chcialam schudnac ze 3 kg do sukienki… jak myslicie dieta wedlug grupy krwi jest skuteczna???? kto pr贸bowa艂???? 馃槙
26 maja 2009 at 11:53Ostatnio przyty艂am w zwi膮zku ze zmian膮 trybu 偶ycia na bardziej siedz膮cy i chcia艂abym z tym co偶 zrobi膰. Na sport b臋d臋 mia艂a czas dopiero chyba od lipca.
Te偶 zastanawiam si臋 nad od偶ywianiem zgodnym z grup膮 krwi- tego jeszcze nie pr贸bowa艂am. Nie chc臋 偶adnych diet, bo nie mam zdrowia ani czasu 偶eby je planowa膰 i skrupulatnie przestrzega膰 jednak „dieta” kt贸r膮 proponuj膮 dla mojej grupy krwi A jest bardzo rygorystyczna. Przy takiej diecie ka偶dy by schud艂. Same warzywa, praktycznie zero mi臋sa i nabia艂贸w. A ja dotychczas 偶y艂am z moich ulubionych kefirk贸w, serk贸w wiejskich i jogurt贸w.Ch臋tnie poczyta艂abym opinie tych kt贸rzy korzystali z tej diety.
3 czerwca 2009 at 16:57dieta pod grup臋 krwi jest bardzo skuteczna 馃檪
polecam 馃檪29 czerwca 2009 at 10:07A mo偶e by偶my to pytanie zada艂y ekspertowi na we-dwoje: [usuni臋to_link]? Sama jestem ciekawa jak to jest z tymi dietami dopasowanymi do grupy krwi. Co Wy na to?
29 czerwca 2009 at 11:40Je偶li masz miesi膮c to spokojnie da rad臋 to zrobi膰, no mo偶e raczej 2 kg, ale r贸偶nie to bywa. I nie diet膮 grupy krwi, ale czym偶 w rodzaju diety Montignaca. A w zasadzie, w g艂贸wnej mierze chodzi o to, 偶e: jemy ma艂e posi艂ki kilka razy dziennie, unikamy s艂odko偶ci (potrawy o niskim indeksie glikemicznym), odpuszczamy sobie w zasadzie ca艂kowicie na ten czas bia艂e pieczywo, bia艂y makaron, bia艂y ry偶 i ziemniaki – w momencie unikania s艂odyczy jeszcze i regularnego jedzenia t艂uszczyk sam zacznie si臋 spala膰 馃榾
Pami臋tajmy oczywi偶cie o tym, 偶eby pi膰 du偶o wody i zdecydowanie nie s艂odkie napoje (patrzmy gdzie i ile jest w czym cukru).
Powodzenia i daj zna膰, czy si臋 uda艂o!14 lipca 2009 at 18:50ja tez chc臋 schudn膮 ale oko艂o 10 kg zastanawiam si臋 nad diet膮 protal, kupi艂am ksi膮偶k臋 i wydaje si臋 by膰 spoko.
22 lipca 2009 at 20:40Kiedy偶 zainteresowa艂am si臋 diet膮 pod grup臋 krwi ale jak przeczyta艂am list臋 produkt贸w zalecanych i zabranianych da艂am sobie spok贸j. W og贸le mnie ta dieta nie przekonuje 馃檨
24 lipca 2009 at 10:05Jeszcze tak a propos diety zwi膮zanej z grup膮 krwi, to my偶l臋, 偶e jako dieta odchudzaj膮ca to mo偶e by膰 kiepska sprawa, ale zdrowotnie mo偶e mie膰 to jakie偶 znaczenie – zazwyczaj w te diecie podawane s膮 potrawy, kt贸re mog膮 dzia艂a膰 pozytywnie lub negatywnie na nasz organizm (niekoniecznie dietetycznie).
- AutorOdp.