czy działasz ekologicznie?

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    lid-ka
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 18
    • Bywalec

ostatnio koleżanka przysłała mi … bociana i tym samym wciągnęła w akcję „www.dbajobociany.pl” – polega to na tym, że im więcej osób stworzy sobie własnego bociana, którego może potem wysłać znajomy, tym więcej gniazd bocianich zostanie zbudowanych przez zimę, żeby bocianki, jak na wiosnę wrócą do Polski miały gdzie mieszkać 😀

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

stworzyłam swojego boćka 😛

somsiadka
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

super akcja! mój bocian już poleciał do znajomych 🙂 może też się w to wciągną

Wiera
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Ja tez już spróbowałam. Podoba mi się. Oby powstało jak najwięcej nowych gniazd! 🙂

margola_k
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Działam działam, nie tylko klikając w necie, ale zwyczajnie oszczędzając wodę i żwiatło. Dziż nawet przeczytałam, że wkrótce woda może być na wagę zlota, nawet, a może zwłaszcza w Polsce. Same poczytajcie, włos się jeży http://termodom.com.pl

Angelika J
    Członek
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja juz wlasnie wyslalam swojego bociana w swiat. I napisalam do znajomych moze wciagna sie w ta akcje. Super sprawa z ta akcja.

ma-rzena
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 41
    • Bywalec

ja też dbam o żrodowisko oszczędzając wodę i prąd, ale bocianka nie zaszkodzi wysłać. swoją drogą sporo można się dowiedzieć z tej zakładki „czy wiesz, że…” na tej stronce o bocianach 🙂

korolova
    Członek
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Segreguję żmieci 🙂 I staram się oszczędzać prąd..

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę