- AutorOdp.
- 24 stycznia 2014 at 10:26
Ja nie stosuję niani tylko z tego powodu, że mam mieszkanie w bloku i „wszystko na jednym poziomie” 🙂 więc nie mam takiej potrzeby.
jednak przydałaby się ona jak jedziemy do moich rodziców, którzy mają piętrowy domek. Wtedy można być na parterze a dziecko na piętrze lub odwrotnie. Nauczyliżmy się jednak radzić sobie bez elektronicznej niani 🙂
a opinii będzie tyle ile ludzi 🙂 każdy ma swoją 😀24 stycznia 2014 at 21:42A my używaliżmy elektronicznej niani i muszę przyznać,że znakomicie się sprawdziła i spełniła swoje zadanie. Ułatwia opiekę nad dzieckiem,szczególnie jeżeli łóżeczko mamy w innym pokoju.
26 stycznia 2014 at 23:23bardzo dobry sprawdzony gadżet 🙂
3 lutego 2015 at 11:04Dokładnie, niektórzy nie mogą żyć bez niani elektronicznej, a dla innych będzie zbędna. Warto wziąć pod uwagę, że są takie modele, które są formą kamery IP, więc spełnia taka niania wtedy dodatkowe funkcje. U siebie mam coż takiego jak Baby Monitor Gynoii, jest to włażnie niania elektroniczna z kamerą poklatkową, ma wifi, jak nie ma mnie w domu, mam podgląd na żywo, mogę jednoczeżnie słyszeć i rozmawiać z dzieckiem, ma też fajną aplikację, od razu można wysłać film czy zdjęcie np. na Facebooka. Warto zobaczyć zestawienie jak taka niania wypada na tle innych:
Uwielbiam takie urządzenia, które uprzyjemniają życie.7 lutego 2015 at 13:31Ja bym z tego nie korzystał…
11 lutego 2015 at 11:37Ja uważam, że niania jest potrzebna. Miałam ją dopiero przy trzecim dziecku, bardzo ułatwia życie, tym bardziej że dom jest piętrowy.
12 lutego 2015 at 07:31Nie podoba mi się pomysł elektronicznej niani. Lepiej być non stop przy dziecku.
15 lutego 2015 at 14:21Nie jest niezbędna, ale przyznam ze pomocna 🙂
- AutorOdp.