- AutorOdp.
- 13 lipca 2010 at 22:01
Zostałam zaproszona do Programu Partnerskiego? Jak myżlicie, warto skorzystać?
************************14 lipca 2010 at 12:09No tak, sęk w tym, że wszyscy mówią o zarobku ale większożć ludzi boi się bogactwa…
14 lipca 2010 at 13:22Dobra nie zmieniaj tematu i nie spamuj. Najlepiej to przez udawane pytanie wykorzystywać ludzi do własnych celów.
14 lipca 2010 at 17:30Widzę, że gdziekolwiek się nie pojawisz wszystko negujesz, cóż za pesymista z Ciebie….może tak więcej wiary w siebie i w innych ludzi…? Ty też boisz się być bogatym!
14 lipca 2010 at 20:28nie wierze w takie bzdury.
ostatnio zbieralam sobie punkciki na jedej stronie w zamian za klikanie w linki sponsorowane.
uzbieralam na doladowanie za 25 zeta, zamowilam i mi nie wyslali 😥 😆 😆
15 lipca 2010 at 08:58No cóż, bez względu na to jakie jest Wasze zdanie ja zapisałam się do tego PP, włażnie wczoraj o 21 pierwszy raz włączyłam się do wideokonferencji gdzie rozjażniło mi się wiele zawiłożci. A jeżli chodzi o sam link, to nikt na tym nie zarabia za samo kliknięcie. Najpierw trzeba przeczytać zasady, regulamin itp., a później zdecydować czy przystępujesz do Programu czy nie. Byłoby to zbyt proste gdyby można było zarabiać za samo kliknięcie innych osób. Szkoda, że wszyscy macie tak negatywne dożwiadczenia…
15 lipca 2010 at 12:01[usunięto_link] wrote:
Widzę, że gdziekolwiek się nie pojawisz wszystko negujesz, cóż za pesymista z Ciebie….może tak więcej wiary w siebie i w innych ludzi…? Ty też boisz się być bogatym!
A gdzie się pojawiam? Krytykuję tylko spamerów. Co ma do tego czy jestem pesymistą czy optymistę? Oj wierzę w siebie i w ludzi dlatego nigdy dla zarobku ich nie wykorzystam. Co ma strach do bycia bogatym, chodzi o uczciwożć. Zostaw sobie gadki psychologiczne dla siebie.
3 sierpnia 2010 at 20:26Ja zapisałam się to programu partnerskiego lideria ale na razie jeszcze nic nie zarobiłam 😀 Od pażdziernika tamtego roku mam konto w pp chomikuj i od tamtego czasu zarobiłam… 42 zł ale myżlę że jakoż dojadę do 50 zł – bo 50 zł to próg wypłaty 😀
29 sierpnia 2010 at 09:14kurcze coraz wieej tego typu programow
ja to nawet nie mam sily czytac zasad
wydaje mi sie to jedna wielka siema i piramidami…. - AutorOdp.